Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWorld of Warcraft

PC
World of Warcraft
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  11 februari 2005
 • Utvecklare
  Blizzard Entertainment
 • Antal ägare
  1122
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Dadodil

Inskickad av Dadodil den 08/08 -05 06:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta utspelar sig 4 år efter det som hände i Warcraft III och nu ska du fortsätta med storyn, alltså detta är ett online spel (MMORPG)... Här kan du spela som olika raser som var med i Warcraft III, Orc, Troll, Tauren, Undead, Human, Nigt-Elves, Gnomes, Dwarves. Som är uppdelade i 2 olika "lag" The Horde och Alliance. The Horde består av: Orcs, Trolls, Taurens och Undead. Och Alliance: Dwarves, Humans, Nigt-Elves och Gnomes... Hur som helst så ska du välja några av dessa raser och så ska du välja en klass till exempel Hunters som kan tämja djur eller Mages som e bra på magi attacker, men det finns 9 olika klasser att välja mellan, sen när du har valt en klass så ska du välja utseende. Du kan välja hudfärger, hår, skägg, ansikte, hårfärg... Det finns ungefär 10 olika att välja mellan av varje, sen ska du välja ett namn du vill ha, sen kan du börja spela. Du börjar med ett svärd/yxa/stav/mace, en väska, lite kläder. Så ska du göra din första quest, när man gör quests så får man antigen pengar eller en belöning, belöningarna består av allt från kläder till vapen och så får du XP (experience points) och så ju mer XP du samlar på dig desto snabbare går du upp i lvl. Men du kan få XP av att döda olika monster... Och så släpper monstrerna några items som du kan behålla eller sälja och får pengar... Oh sedan när du gjort alla quests i det området så e det dags att flytta vidare, du behöver inte göra quests om du vill och du kan flytta dig runt vart som helst och när som helst du vill... Men monster på andra ställen kanske har högre lvl därför rekommenderas man att ha högre lvl... Och det finns 2 öar (länder) i World Of Warcraft världen, en där Alliance är på och en där The Horde är på, World of warcrafr erbjuder dig den största yta som möjligt, det skulle ta flera timmar att gå runt en hel Ö...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är det bäst online rollspelet som finns och att det finns så mycket yta att va på... men set kostar 125 kr i månaden, man betalar med bank kort eller ett Pre-Paid card. Dom köper man i en spel butik för 250 kr och så aktiverar man det på wow's hemsida och så får du spela i 60 dagar, om det tar slut så får du köpa et nytt. Men det e de värt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken e Bra och man får en riktigt bra spel känsla av den, alltså den duger.

Spel känsla: Spel känslan är Super bra speciellt när man är i en sån stor värld och du har full kontroll över din karaktär. Och du kan nästan göra vad du vill när du vill.

Ljud: Det duger, och finns inte så mycket at säga om. Men det passar bra till dom olika miljöerna.

Hållbarhet: Den får ju lugnt en 10'a det tar ju en evighet att komma upp till lvl 60 (den högsta lvln) men det e inget negativt och det finns så mycket att undersöka i denna enorm värld.


Det kommer behövas mycket för att slå World of Warcraft!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10