Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWorld of Warcraft

PC
World of Warcraft
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  11 februari 2005
 • Utvecklare
  Blizzard Entertainment
 • Antal ägare
  1122
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/05 -05 16:06

Handling / story / vad man gör i spelet
När man börjar spela för första gången så loggar man in på sitt Account (användarnamn) sen när man väll loggat in på spelat får man välja server och sen får man skapa en gubbe: Human, Dwarf, Gnome, Night elf, Undead, Orc, Troll eller Tauren och dom kan vara olika klasser: Warrior, Palladin (bara Human & Dwarf kan vara palladins) Rouge, Mage, Warlock, Druid, Shaman (bara Troll, Orc och Tauren kan vara det), HUnter och Priest. Sen när man valt sin karaktär/gubbe så börjar man spela och i spelaet så går det ut på att bli så bra level som möjligt och man kan göra quest/uppdrag och döda monster och döda sina motståndare Horde eller Alliance. Det är Undead, Troll, Orc och Tauren som är Horde och Human, Dwarf, Gnome och Night elfs som e Alliance. Är man då horde så ska man döda Alliance mm.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker World of Warcraft är jätteroligt. Jag har snart spelat det i 6 månader och vill fortfarande spela mer. Jag tycker det är roligt för man kan mer änn bara slåss man kan göra saker med sin karaktär tex dansa, låta som ett tåg, skrika ut en massa saker, karaktären kan skämta om man skriver /silly och en massa mer saker.

Betyg till spelet
Grafik tog jag en 9:a på för jag tycker den är ganska bar men vissa saker är lite dåliga. Spelkänslan är jättego man kommer in i spelet fort och försår väldigt snabbt vad det går ut på. Ljudet är bra det låter som om man slår på riktigt när man slår mot ett monster eller nåt annat monster. Hållbarheten är bra förnär man har blivit level 60 så kan man bara skapa en ny och gö den till level 60 och sånt därför får det en 10 av mig.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10