Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Vintergatan: Fifunernas återkomst

PC
Vintergatan: Fifunernas återkomst
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    2004
  • Utvecklare
    PanVision
  • Antal ägare
    34
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/07 -10 19:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig först ombord på Garsons rymdmack, där får man skapa sin egen rymddräkt och välja färg på den samt välja vad man ska heta och om man vill ha lösenord eller inte. Efter att man är färdig med det så stålas gänget ner till macken från Peos rymdskepp. Det här spelet är fortsättningen från Vintergatan Rädda Jorden och det var det första Vintergatan spelet. Dom som man kan välja med att spela på dom olika planeterna är Peo, Irina, Glen och Henrik. Tyvärr kan man inte spela som Mira i fortsättningen nu, bara för att hon har blivit kidnappad av dom onda Fifunerna! Det är många sorters banor men dom är olika svåra, på banorna kan man hitta recept till nya saker som man sedan kan låsa upp andra svarta hål. Det är genvägar till andra solsystem i hela Vintergatan. Och om man är på väg att tappa liv kan man hitta eller ta medicin från förrådet. Annars träffar man på olika sorters människor eller varelser. Som till exempel säljaren Benke Bengtsson. Men se upp för dom elaka Fifunerna.

Vad jag tycker om spelet
Vintergatan Fifunernas Återkomst är ganska bra. Det är likt som i själva Tv serien Tillbaka Till Vintergatan. Då jag menar Peos rymdskepp och Garsons rymdmack och såklart alla personer i spelet. Men det är lite tråkigt att dom bara står där och pratar alltså dom går aldrig runt i själva rymdskeppet. Men det är roligt att besöka olika planeter som till exempel den första planeten Tempel planeten. Men jag har ju alltid gillat Vintergatan så spelen är verkligen bra.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är verkligen bra gjort allt är så likt till exempel rymdskeppet, rymdmacken, planeterna och speciellt personerna. Så jag ger grafiken en tia.

Spelkänslan är ganska bra faktiskt ibland är det lite långtråkigt om man jämför med serien, så spelkänslan får en åtta av mig.

Ljudet är mycket bättre, när man spelar på en planet så ropar besättningen olika saker om man råkar illa ut eller om man gör något bra. Så ljudet får också en tia.

Hållbarheten får en åtta spelet är ganska långt och verkligen roligt.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8