Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tribal Wars

PC
Tribal Wars
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    23 maj 2007
  • Utvecklare
    GameForge GmbH
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 4.9

Speltest av headset

Inskickad av headset den 17/08 -10 10:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Tribal Wars är ett spel där du kan spela med dina vänner på nättet gratis utan att betala om du inte vill ha premium som ger dig lite extra saker. Meningen med spelet är att man ska få sin stam (guild, klubb, gäng) att ta första platsen. På spelet börjar man spela som en lite byhövding som får en by på 26 poäng (om den är ny) och den byn ska du bygga upp tills du har en arme och en adel så du kan få 2 byar (om min guide kommer upp så får ni veta hur ni adlar).

Byn kan få 1265 poäng på dom flesta världarna poängen får du av att du bygger byggnader men du ska även ha en arme om du vill komma till rank 1.

Du spelar i tidsåldern medeltiden och har trupperna spjutmän, svärdsmän, yxmän, pillbågskyttar, spioner, lätt kavallerister, Beridna bågskyttar, tungt kavalleri, murbräcka, katapulter, adelsman och en paladin (båggskytte enheterna och paladinen ändra värld får värld).

Det finns även speed servrar som kommer upp några gånger i månaden och på dom går det snabbt istället för på vanliga världar där en byggnad tar 2h tar det istället 2min eller 20 sekunder. Fast dom ä mycket kortare den längsta jag vet har funnits var 92 timmar medans vanliga går tills en stam äger 90 procent av alla byar.

Vad jag tycker om spelet
Ja, jag tycker det är ett bra spel där man kan ha roligt med sin stam få nya vänner och attackera sina vänner. Att kolla ut på sina byar ger en en fantastisk känsla jag gillar även speed servrarna sen så är det kul när julgranen kom i en värld. Älskar spelet även om det är beroendeframkallande.

Rekommenderar spelet starkt.

Betyg till spelet
Total betyget för Tribal Wars är enligt mig 8 då jag älskar det.

Grafiken är fantastisk enligt mig dock blir det lite sämre på äldre och segare datorer.

Spelkänslan är skön när man har premium blir det mycket bättre känsla där du tex kan slippa klicka på 3 knappar och bara klicka på 1 knapp.

Finns inget ljud men det är skönt i sig.

Hålbarheten går ifrån spelare från spelare om man satsar allt är det riktigt svårt att spela vissa får be om en bann för att sluta.

Totalbetyg: 7 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7