Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2

PC
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 juli 2007
  • Utvecklare
    Ubisoft Entertainment, Grin
  • Antal ägare
    14
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/07 -07 21:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som Scott Mitchell, en elitsoldat som är kapten över "the ghosts" som skickas någonstans i mellan amerika för att slåss mot rebeller som kommer från mellanamerika och norra sydamerika, som revolterar mot U.S.A. De kapar lastfartyg och tar dess last (mest vapen som kommer från U.S.A) så man möter soldater som ser ut som U.S.A:s soldater gör. man slåss i olika teränger som öken, halvöken, berg och stadsteräng.
man får spränga artelleri, skuta ner helikoptrar med granatkastare och skuta stritsvagnar med raketgevär m.m

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett väldigt bra spel, det är för det mesta aldrigt enformigt, rebellerna tänker olika varge gång man startar samma bana. De är inte på samma plats heller ibland, man kan välja vapen åt sig själv och sina kamraters innan spelet börjar, plus man man också välja VART man ska börja ibland så finns det bara en plats, men för det mesta två...
Ett minus var när jag tyckte att det blev så många sparade spel, så jag ränsade bort allt och efter det skulle fortsätta spela, men vart tog alla mina banor vägen!?
*suck* de hade antagligen raderats när jag tog bort de andra autosaven.
en kul grej är att man får se info på sig själv
(Scott Mitchell) så som ålder, position och bakgrund. Det finns t.o.m profil...
På Lagets krypskytt så stog det tex "John is so cold blooded it sometimes scares his own team mates, extremly sharp at spot enemys and unrevel camoflaged vehicles and wepons nests"

Betyg till spelet
Grafiken på detta spel är det bästa jag har sett, väldigt detaljerat plus att jag inte kör på full prestanda på spelet (min dator pallar inte bättre)
Spelkänslan är hög... men man känner att skotten kan flyga hursomhelsts när man itne har siktet framme, det räcker att man flyttar lite på siktet att den blir mindre pricksäker men det är fortfarande riktigt bra.
Ljudet är riktigt bra det också, men hör ljudet av kulor som viner förbi örat. (kör man på multiplayer så hör man folk som är med i servern skuta långt bort, som bakgrundsljud)
Hållbarheten är okej fastnar man på en bana så är det kört för mig... byter spel eller gör något annat.
så länge man inte dör så är det kul =)

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 8