Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inTomb Raider: Legend

PC
Tomb Raider: Legend
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  11 April 2006
 • Utvecklare
  Eidos Interactive, Crystal Dynamics
 • Antal ägare
  39
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9

Speltest av Halofreak92

Inskickad av Halofreak92 den 28/07 -07 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar (som i de didigare spelen) Lara Croft, som är en äventyrlig arkeolog. Man ska hitta Kung Arthurs svärd "Excalibur". I resan genom spelet får man träffa på Zip och Alister som sitter tryggt hemma i Croft Manor och ger instruktioner till Lara. Man får också träffa laras betjänt Winston. Man kan spela de vanliga 8 banorna:

01 - Bolivia - Tiwanaku
02 - Peru - Return to Paraiso
03 - Japan - Meeting with Takamoto
04 - Ghana - Persuing James Rutland
05 - Kazakhstan - Project Carbonek
06 - England - King Arthur's Tomb?
07 - Nepal - The Ghalali Key
08 - Bolivia - The Looking Glass

Eller så kan man vara och spela i banan Croft Manor, som är hennes hus. Där kan man hitta skatter och simma i pool och lite andra saker. Man får möta skurkar också (så klart), som james Ruttland (som man möter och slåss mot i bana 4). Och i sista banan så får man slåss mot nån slags demon.

Vad jag tycker om spelet
Skaparen Toby Gard har gjort ett suveränt spel! Det bästa någonsinn (förutom Tomb Raider Anniversary). Man kan göra så mycket och det är så bra att man kan vara i hennes hus Croft manor. Man får använda lite fordon också, vilket jag uppskattar stort. Det roligaste är när man får använda svärdet Excalibur i slutet. Ett riktigt häfligt vapen.

Betyg till spelet
Grafiken är helt otrolig, men inte så otrolig att jag ger den en 10. Spelkänslan är skön, man verkligen dras in i spelet och tror sig vara lara Croft, och att man skjuter på skurkar mm. ljudet är bra. Hållbarheten är stor, även om man klarar spelet så kan man köra om alla banor på timetrials och få nya kläder t.ex.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9