Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tiger Woods PGA Tour 2005

PC
Tiger Woods PGA Tour 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    24 september 2004
  • Utvecklare
    EA Sports, Headgate
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.9

Speltest av Ganodorf

Inskickad av Ganodorf den 10/08 -05 20:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar golf. Det är väl ganska uppenbart. man kan spela som proffs tex som Tiger Woods. Men man kan även göra sin egen gubbe. Då får man välja kläder utseende klubbor bollar tatueringar smycken och mycket mer. När man skapar sin egen gubbe får man välja om den ska vara amatör eller proffs. Som amatör får man spela upp sig till proffs. Man spelar tävlingar och en mot en matcher och det är väldigt kul. Man kan också spela mot någon man känner, och det är kul.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt roligt. För att man kan göra sin egen gubbe och ändra så mycket på den. Det är så kul att spela som amatör och sen spela upp sig till proffs. Det är ibland nästan som att själv stå där och slå. Det är väldigt kul. det är defenetift ett måste för dom som gillar golf. Andra som inte spelar golf gillar det också säkert.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra det mesta ser äkta ut. Spelkänslan är bra för man känner ibland som att det man själv som spelar. Ljudet är också mycket bra. När man träffar bollen låter det verkligt. Hållbarheten är ganska bra det kan bli tråkigt när man fastnar på en spelar när man spelar legendtouren som amatör.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8