Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tibia

PC
Tibia
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    7 januari 1997
  • Utvecklare
    CipSoft GmbH
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 6.1

Speltest av EeE

Inskickad av EeE den 23/07 -10 17:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Tibia. Vad är Tibia? Det är det säkert många som frågar. Jo, Tibia är ett av dagens största rollspel på Intrenet. Tibia går ut på att döda olika typer av monster och bli så bra som möjligt, det gamla vabliga alltså. Men varför är Tibia så speciellt? Jo, jag tycker att Tibia är speciellt för att det finns så mycket uppdrag man kan göra och så mycket att utforska och döda att man aldrig får nog. Om jag ska rekomendera ett spel på internet så är det Tibia.

Tibia grundades 1997 i Tyskland. Då kom den första världen ut. Den heter Antica och är en av ca 25-30 världar man kan köra på. Det görs nya världar hela tiden. Världarna är likadana bara att man inte kan träffas eller prata med de spelare som spelar på en annan värld. Jag var med vid starten och började spela samma år som Antica kom ut. Då var det inte precis någon bra grafik eller så, men det har utvecklas enormt mycket från dess.

Om du ska börja köra Tibia eller vill veta lite mer om det är det nog bäst att du går in på deras webbsida: www.tibia.com

Vad jag tycker om spelet
Tibia är väldig bra med bra spel rolig träffa polare snacka döda noobs x) o sånt de enda felet var att det e berondeframkallande som cigaretter det är det som e ett problem men annars tycker jag att själva tibia är väldigt bra tibia som fyller 13 år av förändring. Det är ändras mycket är det tycker jag är bra.

Betyg till spelet
Tibia Tycker jag e värd 11/10/ (när tiderna var 7,9 8,0) nu är väl den värd hmm. 4/10? ungefär tycker jag för den har förandras himla mycket för mycket för dåligt de e dåligt men men allt ändras sånt e juh livet eller hur? aja nu har den väl 4/10 då men bättre förr men de duger väl att lira lite då och då nu. :)

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 1 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10