Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 3: Lyx & Design

PC
The Sims 3: Lyx & Design
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  4 februari 2010
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  25
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/05 -10 22:29

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 3: Lyx & Design Prylpaket är ett nytt tillbehör till The Sims 3. Spelet startar som vanligt, där du får skapa en familj, (välja kläder, hår, smink, utseende och egenskaper) (när du skapar en familj kan du ge simmarna nya kläder som hängt med i expantionspaketet) och välja ett hus/tomt, som din familj ska bo i. Och i det här tillbehöret till Sims rekommenderar jag att du bygger ett hus, som du sedan får inreda med nya saker som hängt med i prylpaketet. Tillexempel som: Lyx tv- apparater, lyx tapeter, lyx golv, lyx sängar, lyx dörrar, lyx fönster, lyx kläder och mycket mycket mer "Lyx saker". När du har skapat ditt "Drömhem", kan du gå ut i staden, skaffa jobb, bada, fiska, få massage, få äta på resturanger och mycket mycket mer!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet The Sims Lyx & Design Prylpaket är jätte kul för att jag gillar att inreda simmars hus lyxigt, så prylpaketet var en kul sak för mig!
Som jag skrev i handlingen är det mycket mycket nya saker som man kan köpa till simmarna. Fast vissa av de kan vara rätt dyra. Det finns också fuskkoder till Sims som man kan skriva in och få pengar, det är något som jag också tycker är kul! Jag rekommenderar spelet starkt!

Betyg till spelet
Grafiken till spelet är 10 för att saker ser väldigt tydliga ut och man ser vad saker föreställer väldigt bra!

Spelkänslan till spelet är 10 för att man lever sig in i spelet så mycket att man tror att det är på riktigt.

Ljudet till spelet är 8 för att simmarnas "språk" kan vara lite jobbigt att lyssna på, men annars hör man exakt vad ljudet föreställer!

Hållbarheten är 10 för att jag inte riktigt vet hur hållbart det är, men för att allt annat är så bra borde hållbarheten också vara bra!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10