Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Drömjobb

PC
The Sims 3: Drömjobb
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 juni 2010
  • Utvecklare
    EA Redwood Shores
  • Antal ägare
    51
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.5

Speltest av _j_o_n_a_s_

Inskickad av _j_o_n_a_s_ den 07/11 -10 02:02

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 3: Drömjobb är ett expansionspaket till The Sims 3, vilket betyder att du måste ha The Sims 3 innan du köper detta! I spelet får du med mycket nya prylar och en del nya kläder men också mycket nya jobb. Nu kan du bli bla Stylist och Spökjägare och de jobben gör du själv, De är så att du åker till jobbet och väl där så väljer du hur simmen som vill ha en makeover hur den ska se ut men såklart har den ett eller flera önskemål. När du har installerat spelet så får du med saker som tillhör jobben men också lita annat kul som en motorcykel. Du kan inte göra mycket mer nytt än vad jag sa om yrken. Du börjar spelet med att göra en familj med simmar (gubbarna heter så). Du väljer kläder, frisyr, Kroppsform och mycket annat. Sedan kan du bygga ditt hus på en tom tomt eller på en redan färdig. Du kan bygga huset från grunden och sedan inreda rummen med snygga möbler. När du har inrett huset så kan du spela med dina simmar och först då kan du välja yrke eller jobb som man också kan säga. Du kan bli allt från tjallare till polisen till ondskans kejsare/kejsarinna. Du blir befordrad desto bättre du gör ditt jobb. Du måste såklart träna dina färdigheter för att ha kvar yrket.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att alla Sims-spel är väldigt roliga men detta är ett av de roligaste för man kan ha en hel del roliga yrken. Själv tycker jag att stylist är väldigt rolig att vara för man tjänar en del på det och jag tycker om att gör a simmar och då får man göra en sim från grunden i kläder och hår + smink. Jag tycker också om att göra hus väldigt mycket och man får med en del roliga saker att ha i huset i detta expansionspaket. Om du tycker om att bygga hus och inreda de är detta garanterat spelet för dig (alltså hela Sims-serien!). Jag tycker såklart man kunde ha gjort vissa saker lite bättre men de är inte så mycket och jag vill inte dra mig in på massa småsaker i spelet nu.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker att grafiken är jättebra. Den har den perfekta grafiken till ett spel man gör familjer på. Du kommer också tycka om den!

Spelkänsla: Jag tycker att spelkänslan är bra den med. Inte lika bra som grafiken men jag tycker inte det är några fel på den.

Ljud: Jag tycker också att ljudet jätte mycket. Man har en del nya låtar i The Sims 3 mot vad man hade i The Sims 2 och de tycker jag är jättebra. Man har mycket mer variation i musiken på spelet nu.

Hållbarhet: Jag tycker att hållbarheten är jättebra. Man kan sitta och spela jättelänge och man kan spela the Sims-spelen i många många månader innan man tröttnar. Du kommer också kunna spela jättemycket innan du tröttnar det kan jag lova.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8