Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Drömjobb

PC
The Sims 3: Drömjobb
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 juni 2010
  • Utvecklare
    EA Redwood Shores
  • Antal ägare
    51
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/06 -10 10:43

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 3 - Drömjobb är ett nytt expansionspaket till The Sims 3 (det hänger med en ny stad till spelet). Som vanligt för du börja med att skapa en familj som du ska spela på. Det roliga med det är att du får göra familjen precis hur du vill! Välj hur simmens hår och kläder ska se ut och till och med hur simmen ska se ut i ansiktet.
Något som är nytt är att simmar kan få tatueringar i massvis! - Döskallar, hjärtan, fåglar mönster och... Ja, mycket mycket mer!

När du är nöjd med familjen som du har skapat kan du börja spela! Välj ett hus eller en tomt som du vill att familjen du skapat ska flytta in i!
När du är färdig är det bara att börja spela! Man hör ju på namnet, Sims 3 - Drömjobb, att spelet har med jobb att göra, och det är sant! Du kan jobba med alla möjliga saker!
Bli en brandman och rädda livet på folk som är fast i sina brinnande hus och behöver hjälp av en modig brandman! Bli detektiv och hjälp polisen att lösa stadens mest klurigaste och svåraste fall! Bli läkare och gör hembesök hos de sjuka eller vaccinera simmar! Bli stylist och stila om simmar till riktiga modestjärnor! Bli tatuerare och tatuera simmar coola så man svimmar! Bli skulptör och gör massor av snygga och värdefulla skulpturer som du sedan kan ställa ut eller sälja! Bli lärare och lär ut saker till okunniga elever som bara väntar på att någon ska lära de saker! Bli arkitektformgivare och stila om simmars gamla dystra hem till ett paradis! Bli uppfinnare och gör de mest galnaste uppfinningar och monster som världen någonsin sett! Eller varför inte bli egen företagare och jobba med egna saker!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att The Sims 3: Drömjobb är det mest roligaste spelet som jag någonsin har spelat i hela mitt liv! Spelet är så himla roligt och spännande, t.ex. när man är brandman eller detektiv, då, verkligen är det spännande och lite läskigt ibland, medans om man är stylist så är man i en lugn och trevlig salong med lugn och skön musik som får en att känna sig som hemma! Mycket variationer! :)

Betyg till spelet
Grafiken är 10/10 för att man ser exakt vad allting ser ut som, träd, buskar, bilar, hus och simmar, så grafiken förkänar 10/10!

Spelkänslan är 10/10 för att man kan liksom inte komma ifrån spelet utan att man får hyra in en stor magnet som får dra en ifrån spelet!
- Det är med andra ord ett spel med en spelkänsla som äger!

Ljudet är 10/10 för att tja... man hör väl vad saker och ting låter som t.ex. Bilar, vinden, simmar som pratar och fyrverkerier!

Hålbarheten är 10/10 för att spelet inte har hackat eller förändrats ett dugg sedan jag köpte det!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10