Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Destination Världen

PC
The Sims 3: Destination Världen
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 november 2009
  • Utvecklare
    EA Redwood Shores
  • Antal ägare
    71
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.3

Speltest av _j_o_n_a_s_

Inskickad av _j_o_n_a_s_ den 07/11 -10 01:59

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 3: Destination världen är ett expansionspaket till The Sims 3, I spelet får man med en del nya saker som vissa kläder och den största saken, Man kan resa till Kina, Egypten och Frankrike. I länderna kan du utforska och hitta saker som du får antika mynt för. För de antika mynten kan du sedan köpa saker man bara kan få tag i det landet och sedan kanske ha det på ett bord i ditt hur så du har lite minnen från ställena du besöker. Som sagt är The Sims 3 Destination Världen det ett expansionspaket till The Sims 3 och det kan du spela på, det kan du inte på ett prylpaket för då får man bara med prylar och kläder. Du börjar med att skapa en familj med allt från en till många simmar i. Simmar heter gubbarna och de ser ut som vanliga människor. När du har gjort de, du bestämmer namn och förnamn och du får ändra frisyr, kläder och smink, du kan också välja lite annat som ålder, Bebis, småbarn, barn, Tonåring, Ungdom, Vuxen och åldring. Man kan såklart ändra om simmen ska vara tjock/smal och hur stark den ska vara. Du kan också vilken hudfärg den ska vara. Efter det är det dags att bygga och inreda ditt hus. Du kan också flytta in i ett klart hus och då finna allt färdigt men man vill förmodligen ändra inredning och sådant. När att sådant är klart kan du spela med dina simmar och skaffa jobb åt dem, göra så de lär sig färdigheter i logik matlagning och händighet. Såklart finns det mycket mer du kan lära de. Du kan åka in till staden och hänga med kompisar eller kanske bara ska bjuda över grannen på en fika. Du bestämmer det!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätteroligt. När du är ute och reser kan du också få visapoäng så du kan stanna där längre. Det är väldigt roligt för man kan göra så mycket på en liten yta. På din trädgård kan du göra en jätte skillnad men hela huset, du kan bygga ut, du kan göra pooler, du kan göra allt du kan tänka dig! När du är ute och reser kan du göra allt från att slappa och bara ta det lugnt till att hitta riktiga äventyr som att utforska en gravkammare. Men det roligaste är när man gör huset. Man har så mycket variationer. Du kan göra ett svindyrt lyxhus som du kan sälja för flera hundratusen dollar till ett normalt hus som kanske är lite mindre och då också något man bor i och har lika roligt med det som man har i ett stort. Det är ett jätteroligt spel man inte tröttnar på i första hand!

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker att grafiken är jättebra. Den har den perfekta grafiken till ett spel man gör familjer på. Du kommer också tycka om den!

Spelkänsla: Jag tycker att spelkänslan är bra den med. Inte lika bra som grafiken men jag tycker inte det är några fel på den.

Ljud: Jag tycker också att ljudet jättemycket. Man har en del nya låtar i the sims 3 mot vad man hade i the sims 2 och de tycker jag är jätte bra. Man har mycket mer variation i musiken på spelet nu.

Hållbarhet: Jag tycker att hållbarheten är jättebra. Man kan sitta och spela jättelänge och man kan spela the sims spelen i många många månader innan man tröttnar. Du kommer också kunna spela jättemycket innan du tröttnar.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8