Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Destination Världen

PC
The Sims 3: Destination Världen
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 november 2009
  • Utvecklare
    EA Redwood Shores
  • Antal ägare
    71
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.3

Speltest av eWe_

Inskickad av eWe_ den 07/01 -10 21:43

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 3: Destination Världen har i grunden samma syfte som spelet The Sims 3 - det är som ett virtuellt dockhus. Du tar hand om dina simmar: matar dem, ser till att de sover, arbetar, tjänar pengar osv. Men med detta expansionspaket är det dags för dina simmar att packa väskan och resa ut i världen!

Destination Världen har tre valfria resemål: Egypten, Kina och Frankrike. Varje resmål öppnar unika möjligheter för din sim. Planen är att din sim ska utföra olika "äventyr", d.v.s. utföra tjänster åt lokalbefolkningen. Det kan handla om allt från att utforska olika gravar till att samla in insekter till dem. För varje utfört uppdrag kan din sim tjäna pengar, antika mynt (som det sedan går att handla speciella saker för i varje land) och visumpoäng. Visumpoäng behövs för att höja din visumnivå, d.v.s. få stanna längre i landet du åker till. Till en början kan du endast åka utomlands i 3 dagar, men när du till slut når den sista visumnivån kan du stanna i hela 12 dagar! Det kan behövas - för det finns mycket mer än äventyr i de olika länderna! Åk till Kina och lär dig "Sim Fu", eller varför inte åka till Frankrike och göra dina egna nektar? Möjligheterna är många!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättekul! Det är verkligen annorlunda mot det första, The Sims 3, och det är en kul omväxling. Det skiljer sig även från tidigare The Sims 2. Här kan du gå ner i gravar och försöka lösa mysterier och då menar jag verkligen att försöka lösa dem! Det kan bli jätteklurigt. Plattor du måste kliva på, fällor du måste akta dig för och statyer du måste undersöka. Det är verkligen annorlunda, och roligare, än tidigare simsspel!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är väldigt bra i sin helhet, men visst finns det småfel här och där, men man bryr sig inte om dem så mycket, så den får en stark 7:a.

Spelkänsla: Det är verkligen svårt att lägga spelet ifrån sig ibland, särskilt när man är mitt uppe i att klara en hel grav eller precis hittat ett nytt ställe. Man lever sig verkligen in i det!

Ljud: Jag gillar ljuden i spelet, det är verkligen The Sims-ljud, så typiskt sims! De har lyckats bra med att få ljuden stämma överens med vad som sker i spelet och musiken till de olika länderna passar verkligen!

Hållbarhet: Destination Världen får en 7:a. Det är jättekul i början och det håller ganska länge - men som med alla spel tröttnar man till slut. Men sedan, efter några månader känner man det där "Sims-suget" igen och man börjar spela igen och älskar det återigen.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9