Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Destination Världen

PC
The Sims 3: Destination Världen
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 november 2009
  • Utvecklare
    EA Redwood Shores
  • Antal ägare
    71
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.3

Speltest av Hannah

Inskickad av Hannah den 24/11 -09 16:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar som det vanliga The Sims 3 så man får göra en familj och flytta in och sånt. Sen använder man mobilen eller datorn för att boka semester i antingen Kina, Egypten eller Frankrike. Det kommer en taxi och hämtar familjen eller simmen och dem åker iväg till önskat land. När man är där kan man kolla efter nya äventyr där man får gå in i ett tempel eller liknande och hämta nåt. Det finns fällor överallt i äventyren och i Egypten kanske man stöter på en mumie!

När man har klarat ett uppdrag i ett land så får man visum, vilket gör att man kan stanna längre i landet nästa gång. I Kina kan man lära sig kung fu.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om det jättemycket och jag gillar att man kan göra kung fu. Men det tar längre tid för spelet att ladda vilket är störande. Ibland kan det ta över fem minuter. Mumierna är häftiga, för de sover i kistor. I vissa kistor finns det skatter och ibland hoppar det ur en mumie. I Frankrike handlar det mest om konst och sånt och det tycker jag är lite tråkigt.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt så bra, men ibland så hamnar håret under kläderna och det är jobbigt. Det är ju förstås inte bara det, men jag kommer inte på nåt annat just nu.

Spelkänslan är bra. Det är ett roligt spel, men ibland fattar man inte vad man ska göra och då går man bara runt och yrar.

Ljudet får 7 för en del ljud upprepas ofta.

Hållbarheten är bra. Det är svårt att tröttna på det.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9