Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Studentliv

PC
The Sims 2: Studentliv
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    924
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Speltest av ekorren_93

Inskickad av ekorren_93 den 25/08 -05 10:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är väl ungefär som orginal "The Sims" men på det här finns det ett alternativ att gå i Universitet. Universitetet är till för tonåringarna. Man ska ta hand om en eller flera simmar i 4 skol år ( 8 terminer ca 72 timmar per termin). Man väljer ett huvudämne, och har de tills man vill byta eller hela tiden ut. Simmen kan byta huvudämne tills den börjar i läsår 4.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelat är bra och roligt. Men ibland kan jag tröttna på livet i Universitetet och spelar bara på mina gamla simmar. Det är bra att det finns nya möbler och frisyrer (för vuxna). För studenterna finns det såklart en hel del kläder och välja mellan. Det tycker jag är bra. När jag väl kommit i gång i studentlivet går det bra, och jag tröttnar inte lika lätt.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är perrfekt och man lever sig in i spelet. Spelkänslan är ett stort plus. Den är nästan bättre än i orginalet (The sims 2). Ljudet i spelet är bra, men när studenterna friar (som de kan göra, men de kan dock inte skaffa barn) har de väldigt ljusa röster och de är väl inte så jätte bra.Hållbarheten på spelet är bra. Det ända som egentligen är dåligt är att de är studenter så länge.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10