Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Året runt

PC
The Sims 2: Året runt
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    28 februari 2007
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    438
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.5

Speltest av Tajtanic

Inskickad av Tajtanic den 15/03 -08 20:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Året Runt introducerar som skiftande väder i dina simmars grannskap och hem, med tillhörande årstider. En rad nya aktiviteter såsom snöbollskrig, grönsaksodling och fiske tillkommer som nu kan åtnjutas av dina simmar. De kalla årstiderna har även introducerat en ny klädkategori: ytterkläder.

Expansionen tillför också plantsimmar, en ny typ av "sjukdom" liknande vampyrismen från Nattliv och lykantropin från Djurliv. En plantsim uppstår då dom ger sina växter överdrivet med Bekämpningsmedel och åldras bara tre gånger i livet, först småbarn, sedan vuxen och sist åldring. Plantsimmar har endast tre behov, sol, vatten och kärlek. Sol får man om man är i solljus eller i växthuset, vatten får man om man tillbringar tid i vatten tex. duschar, poolar , sprinklar etc., och kärlek är samma sak som umgänge, men inte enbart med simmar utan kärlek uppfylls också genom att prata med växter. Plantsimmar får barn likadant som en vanlig sim, enda skillnaden är att barnet blir identisk sin förälder. Plantsimmarna kan även få barn genom alternativet "Gro simplanta" (som kommer upp när man klickar på plantsimmen). Då skakar plantan av sig pollen och en plantsimsbaby kommer fram på marken. Om en plantsim skaffar barn den vanliga vägen blir barnet dock ej en plantsim.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att The sims 2 Året Runt är ett väldigt roligt och välgjort spel. När man spelar det så kan man inte sluta spela för det känns som om det är på riktigt. Väldigt bra kvalité och bra grafik! I dom andra Sims spelen kan man inte odla, fiska, fånga fjärilar och annat skoj som finns i detta spelet! ;)

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är mycket bra i detta spelet! Det känns helt verkligt. Jag gav grafiken en 10.a.

Spelkänsla: När man spelar detta spel kan man absolut inte tröttna! Spelkänslan är helt verklig. Jag gav spelkänslan en 10.a.

Ljud: Ljudet är mycket bra och man hör allt som man borde höra, t.ex vindpustar, m.m. Ljudet fick en 10.a.

Hållbarhet: Fick också en 10.a för spelet håller mycket bra! :D

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10