Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Året runt

PC
The Sims 2: Året runt
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    28 februari 2007
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    438
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.5

Speltest av Castaway1

Inskickad av Castaway1 den 15/03 -08 19:08

Handling / story / vad man gör i spelet
I Året Runt kan det vara vår, sommar, vinter och höst. I kvarteret får du välja i vilken ordning årstiderna kommer. Om ditt kvarter t.ex. är ett varmt ställe, öken osv. I sådana all kanske du vill ha sommar hela tiden. Så det går alltså att ordna. Det kan regna, snöa, hagla, vara storm osv. Du kan se vad det blir för väder på TV:n eller i tidningen. Humörmätaren sjunker inte lika mycket när du är utomhus, för att man ska kunna ha mer skoj där ute i vädret. Men akta dig, dina simmar kan bli förkylda, frysas till is, få solsting och massa andra grejor. Nu kan du ha en trädgård där du har tomater gurkor osv. I ett växthus kan du ta hand om dina små plantor. När frukterna blir mogna kan du göra en dryck av dem, om du vill. Du kan även fiska i sjöarna. Om din sim är duktig så kan du få upp alla möjliga sorts fiskar. Du kan sen laga till en god middag av dem. Det finns många sorters lekar och grejor som man även kan göra utomhus. T.ex. Snöbollskrig. Göra snöänglar osv.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet får verkligen högsta betyg. Man tröttnar aldrig på att spela det. Det finns så mycket att upptäcka och att göra så att man skulle kunna sitta där i dagar och bara spela. Fast gör inte det! Året Runt är så bra för att man alltid gör olika saker om dagarna. Ena dagen kanske man leker i snön. Andra kanske det regnar då man hellre dricker varm choklad.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra. Det ser riktigt verkligt ut när det snöar osv. Men det beror också på hur kraftfull dator man har. Om man har en lågt kraftfull dator så är grafiken okej bra. Men om man har en mellan kraftfull dator så kan den nog klara av grafiken i världsklass. Spelkänslan är stor. Man ser hur det kan snöa och simmarna som nyser. Ljudet är också riktigt bra. Om det stormar ute så hör man det t.ex. Regnet som plaskar ner på marken.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10