Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Året runt

PC
The Sims 2: Året runt
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    28 februari 2007
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    438
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.5

Speltest av Koppan46

Inskickad av Koppan46 den 11/04 -07 16:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är väl ingen speciell "story" i The Sims 2: Året Runt. Året Runt är ett expansionspaket till The Sims 2 som innehåller årstider och väder. För dig som inte vet vad The Sims 2 är så är det ett simulatorspel där du styr en familj genom livet. I Året Runt tillkommer nya kläder, frisyrer, aktiviteter, möbler och mycket annat.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt, men man kanske tröttnar på årstiderna efter ett tag. Spelet är väldigt bra gjort, även om det har rätt så mycket buggar. Det blir mer variation eftersom att årstiderna och vädret går inte att styra över så det kan vara väldigt olika från dag till dag. Det är roligt med alla små detaljer som man kan upptäcka då och då, till exempel att man kan leka blindbock i poolen och att det kan komma en liten pingvin(!) till familjen på vintern.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är väldigt bra men det kan bugga ganska mycket ibland. Det är bra att man kan ställa in grafiken efter hur bra ens dator är.

Spelkänsla: Jag blir ganska okontaktbar när jag spelar The Sims 2, det är mycket att hålla koll på. Man "lär känna" sina simmar när man följer dom från vaggan till graven, och såklart blir man lite ledsen när någon dör.

Ljud:
Ljudet är väldigt bra. Det är mycket detaljer i ljudet, till exempel att ibland hör man gräsklippare som låter någonstans långt borta (detta kan dock vara lite irriterande ibland).

Hållbarhet:
Hållbarheten är bra och man tröttnar inte så fort för att det finns så mycket att göra, men man kan ju så klart tröttna, det kan man ju med alla spel. Men Året Runt är ändå absolut en av mina favorit-expansioner till The Sims 2.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9