Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Nattliv

PC
The Sims 2: Nattliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  15 september 2005
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  846
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.1

Speltest av Stegosaurus

Inskickad av Stegosaurus den 10/02 -07 18:32

Handling / story / vad man gör i spelet
I "Nattliv"-expansionen finns det över 125 nya föremål att köpa åt simmarna. Det finns massvis med nya kläder och dom kan dessutom köpa egna bilar att köra ner till stan med! Det finns massor av resturanger, danshak mm. Du kan skapa ett citykvarter till varje kvarter för att simmarna ska kunna komma till alla ställena. Men är du inte nöjd med ställena som redan finns är det bara att bygga ett eget! Du kan dessutom åka ut rå dejter med simmarna. Antingen blir det de bästa som hänt dem, eller rena mardrömmen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att nattliv är helt perfekt. Det blir mycket roligare när man kan dejta eller, med hjälp av zigienargumman, gå på en blindträff. Det blir mycket roligare med egna bilar som man kan åka till city med, än att behöva ringa en taxi varje gång. Och dessutom, om simmarna får lust till annan sysselsättning i bilen funkar det ju också bra.
Så denna expansion gör sims mycket roligare.

Betyg till spelet
Grafiken får 10/10, den är jättesnygg! Alla saker är väldigt detaljerade och simmarna är som alltid snygga.
Spelkänslan får 9/10, det är kanske lite overkligt med vissa prylar. men spelskaparna har skrivit roliga texter om sakerna.
Ljudet får 9/10, det är jättebra, men det kan bli lite jobbigt ibland.
Hållbarheten får 10/10, det dröjer ett bra tag innan man tröttnar. Och att man kan bli vampyr och ha bilar gör spelet mycket roligt. Så detta är den perfekta sims-expansionen!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9