Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Nattliv

PC
The Sims 2: Nattliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  15 september 2005
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  846
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/12 -05 20:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Äntligen här! Det nya simset. Denna gång förs man in i barer och andra saker som kan vara bra att ha i det nya sims Nattliv! Man kan göra massa nya saker allt från spela Bowling till att skaffa bil. Och dejta folk går också. Men se upp: Vampyrerna vakar bakom varje hörn och längtar så mycke till att bita din sims blod och känna den härliga smaken av kött!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är myyyyyycke bra och fullt med nya saker. När jag köpte spelet tänkte jag wow! Äntligen kan man köpa bil och parta loss! Spelet är ungefär som house party fast med den lilla extra gnuttan i det nya simset. Lite dåligt med overkliga vampyrer men dom ger en lite vaksamet. Se upp vem du gifter dig med. Det kan vara en vampyrsim.

Betyg till spelet
Men fast hela spelet är så bra och genomtänkt så tröttnar man efter ett tag och spelar något annat. Ljudet är jätte bra för att det är härlig bakrundsmusik av allt möjligt. Grafiken fick en nia för att jag tyckte att det blir LITE overkligt när man går igenom folk för att gå i trappan. Spelkännslan är perfo och jag tror att hur mycke du än har spelat sims har du inte prövat något så roligt somm Nattliv!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10