Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Jullah11

Inskickad av Jullah11 den 15/01 -07 14:55

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 2

När man ska börja spela trycker man på symbolen för The Sims 2 på datorn. Efter ett tag startar spelet. Då får man välja kvarter/stad. Man kan valja på: Skönköping, Uddaholm och Veronavik. Men man kan också göra en egen stad. Efter det gör man en familj och då trycker man på en inkon där det är en gubbe med ett plus. Man kan välja mellan bebis, mellanbarn, tonåring, vuxen och åldring. När man har valt vad man vill ha för nån person väljer man namn, om hon/han ska vara tjock eller smal och hudfärg. Vid gubben ser man siffror. Från 1-6. 1 är det jag berättade, 2 väljer man färdiga ansikten om man vill, 3 är hår och ögon färg och huvud. Ja, sånt med huvudet. 4 är smink och ögonbryn och lite annat, 5 är kläder. Det finns vanliga kläder, finkläder, pyjamas, underkläder, träningskläder och badräkt/bikini/badbyxor. 6 betyder vad man ska vara i stjärntecken. Om man har gjort en hel familj så måste man göra så att dom känner varandra, men om man har gjort någon ensam så behöver man bara klicka på ett tecken som liknar ett snett V. Sen så ska man flytta ut dom i ett hus. Man börjar med 20 tusen kronor. Men om ni vill ha fusk kan ni ju kolla på www.fuska.nu Sen börjar man möblera dom möblerna man vill ha. Om man vill att dom vuxna ska skaffa jobb så kan man kolla på datorn eller i tidningen med det finns mer jobb på datorn. När din sim har jobbat länge på ett jobb kan dom bli befodrade. Och när dom nästan nått toppen på jobbet kan man få en liten belöning....

TIPS

Om du har tonåringar eller mellanbarn är det bäst att göra läxorna dom får efter skolan på en gång. Om dom struntar i läxorna kommer barnhems tanten och tar barnen med sig. (Hon har en blå bil)

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jätte roligt. Oftast brukar jag bara göra en mamma och ett barn. Det roligaste med spelet är att dom kan jobba och få jobb och att dom har olika knäppa önskingar. T.ex att ha myspys med 20 olika simmar fast dom är gifta. Grafiken känns jätte bra för mig. Dom känns så levande. Spelkänsla är undebart. Det är som en riktig familj och det är så värkligt. Ljudet har jag inte tänkt på så mycket, men det känns väl bra.. Hållbarheten är också jätte bra.

Betyg till spelet
Grafiken har jag inte så mycket att säga om. För jag tänker inte så mycket när jag spelar. Jag lever mig in så mycket. Spelkänsla det kan jag inte ens säga något dåligt om. Dom har väldigt tänkt efter! Ljudet är inte så bra för mig ibland. När en bil åker förbi ibland och jag spolar så fassnar ljudet liksom och det låter jätte länge. Irreternade.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10