Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/07 -06 12:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Som det står på fodralet: "Dem föds. Dem dör. Resten är upp till dig!"
"The Sims2" är utvecklingen av "The Sims", där du skapar simmar, som du sedan ska styra i vått och torrt. Uppfyll deras drömmar, men se till att deras värsta mardrömmar inte händer! Ge dina simmar en ambition, och försök göra så att deras ambitioner lyckas, så deras humör höjs. Låt dem jobba och laga mat, städa och dansa. Se till att dem går på toaletten och duschar och får sova, annars kan dem kissa på sig eller tuppa av! Se till att dem blir lyckliga!

Vad jag tycker om spelet
Uppföljare till spel blir oftast antingen en flipp eller en flopp. Enligt mig blev "The Sims2" en riktig flipp! Grafiken är perfekt, och allting är otroligt likt vårat riktiga liv. Fler valmöjligheter höjer också spelets betyg. En minus är tyvärr fuskkoderna. Om du skriver in en kod får du hur mycket pengar du vill, men det är faktiskt meningen att simmarna ska likna oss. Springer vi omkring och trycker in koder i en grå ruta för att få oändligt mycket pengar?? NEJ! Så låt inte dina simmar leva i oändlig fantasi!

Betyg till spelet
Grafiken går nästan inte att klaga på. Simmarna ser ut precis som vi, möblerna ser vanliga ut, allting är verkligen verklighetsbaserat. På riktigt.
Spelkänslan går inte heller att klaga på, du fastnar lätt och det känns som om du inte styr dina simmar blir dem ledsna, som med husdjur.
Ljudet är bra, men jag trodde dock att det skulle bli en utveckling från "The Sims". Att höra simmarnas låtsasspråk kan faktiskt vara irriterande.
Hållbarheten är väl bra, men man kan faktiskt tröttna, eftersom nästan allting slutar likadant. Till slut måste simmarna bli trötta, arga m.m, och det är inte alltid kul. Men "The Sims2" är ändå ett spel som (enligt mig) är ett av dem bästa.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7