Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Lukas_dif

Inskickad av Lukas_dif den 08/09 -05 10:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Du ska sköta om en familj och låta släkten rulla, undvika missöden, hålla dina simmar på bra humör samt hålla deras ambitionsmätare så hög som möjligt genom att uppfylla deras önskningar. Skaffa dej ett jobb och bli befodrad, köp nya saker till ditt hem och få det så lyxigt som möjligt och träna upp förmågorna t.ex. städning, teknik, matlagning m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet helt klart är en lyckad uppföljare till världens mest sålda spel. Iallafall jag har svårt att tröttna på det och det är ett bra sätt att koppla av på. Det jag nästan gillar mest med spelet är att dom visar att inte bara actionspel kan dominera och vara roliga, dock tycker jag att det är lite enkelt och man får mycket pengar snabbt vilket iallafalll jag inte tycker är bra, för om man t.ex. har samlat ihop 8.000 simdaler så att man kan köpa en flatscren-tv så är det ju klart att man blir glad, men rätt så snabbt så har man 30.000 simdaler och då blir det inte lika kul. Men ändå, ett riktigt bra spel.

Betyg till spelet
Grafik: Som man hade förväntat sig, väldigt bra men dock lite kantigt ibland.

Spelkänsla: Man lever sig in i simmarnas liv rätt så bra men det är absolut inte lika bra spelkänsla som hos t.ex. Boiling Point: road to hell eller Half life 2.

Ljud: Det är alltid bra ljud och det finns inget som helst att klaga på, en sak som många inte visste är att språket faktiskt är brytande gammal ryska, även om ni inte tror mej så är det sant.

Hållbarhet: Detta är inget spel som jag kommer tröttna på i första hand, mycket bra för att inte vara et actionspel.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7