Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Matrix: Path of Neo

PC
The Matrix: Path of Neo
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Shiny Entertainment
  • Antal ägare
    28
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 7.5

Speltest av camp21

Inskickad av camp21 den 10/09 -06 19:22

Handling / story / vad man gör i spelet
The Matrix: Path of Neo, är ett spel som ShinY och ATARI stödjer och gjort. Path of Neo kommer ifrån hela The Matrix serien, det vill säga att man spelar ifrån att Mr.Anderson kommer ut ur The Matrix och in i den riktiga världen. Till att Neo räddar hela världen och Zion. (Från film 1 till 3 om ni förstår.) The Matrix: Path of Neo, är en av dom första spelen som kommer ifrån The Matrix serien. I spelet är man Neo så klart. Om ni har sät filmerna så behöver jag inte säga någonting om storyn i spelet för den är precis som Matrix filmerna. Ibörjan av spelet så får man spela tränings banorna, det är ungefär 4 st för att det är mycket som man behöver lära sig. T.ex lära sig använda vapen, lära sig slås och kung fu, lära sig använda svärld och kung fu vapen och så klart knapparna och hur man rör sig. Det som är roligt i spelet är att alla scenerna som finns i filmerna finns i spelet som man ser eller får spela fast det är också mycket mer som man får spela som inte finns i filmerna. Själv tycker jag och nästan alla andra att fightas och slås är roligast för det finns över 600 olika sätt att göra olika fight moves på fiender och att dom ser coola och häftiga ut, och nästan allt som dom gör i filmen kan man göra i spelet på alla slås scener. Jag gillar spelet väldigt mycket och det kommer nog du också om du köper det eller har det.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket bra och roligt, Allt som man kan göra och så. Fast storyn är inte exakt som filmerna, T.ex att i slutet när man dödat smith (Smith är en Agent) så bygger alla agenter som fortfarande finns kvar en stor robot av hus och bilar och sånt som finns på gator, när ni spelar det och kommer dit så titta på detalier på roboten så ser ni att det är lykt stolpar och träd och bilar och semänt och sånt på den som den är gjord av. Jag tyckte att det var lite dåligt att dom ändrade slutet men lite kul var det med en bonus bana.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra, ganska mycket detalier men det kan nog vara bättre eftersom jag inte hade bäst grafik på spelet. Spelkänslan är som om man spelar ett väldigt roligt spel med mycket roliga saker i och att man är mycket konsentrerad och inte vill bli störd. Ljudet är väll inget specielt med. Det är THX som har gjort eller sköter ljudet i spelet så det är bra. Hållbarheten är mycket stor, man kan nästan inte slita sig ifrån det när det är sent och man ska upp tidigt. Om det är en bana som man inte klarar av och man får börja om 10 gånger så slutar man ändå inte även om man inte har så långt tålamod.
Spelet är värkigen skoj!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8