Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

PC
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 april 2007
  • Utvecklare
    Midway, Turbine Inc.
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9

Speltest av tree3an

Inskickad av tree3an den 02/07 -07 12:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Jag ligger och sover i min lilla, och kalla cell. Jag vet inte vart jag är, och inte hur länge jag varit här. Jag har sovit länge nu och reser mig upp för att titta vad de tänker servera till middag så här på kvällen. Till min förskräckelse står det en man med luva och draget vapen och stirrar på mig. Jag funderar på att skrika, men han pressenterar sig som Admir, och att han är där för att rädda mig. Jag har inget val, utan jag måste nog lita på honom.
- Så skulle man kunna beskriva början hos en Man.
Spelet handlar om att rädda världen och hjälpa folk i de olika byarna världen över. Du kommer att få göra uppdrag som att döda vårtsvin till att tvingas rusa in i Gamla Skogen, och hälsa på Tom Bombadill!
Spelet går ut på vad du vill göra det till. Vill du leva snabbt och bli en av de bästa på spelet? Då är det det du skall göra. Eller vill du bara slappa? Det finns massor av saker att hitta på i detta fantastiska RPG-spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet i stort sätt är fantastiskt.
Men det finns lite saker att reda ut om LotrO och WoW.
Den största skillnaden är att WoW har två fraktioner, Horde och Alliance, medan LotrO bara fokuserar på de goda raserna, Man, Dwarf, Hobbit och Elf. Det resulterar till att LotrO har ett extremt ostyrigt PvP system, och om du vill spela mot andra spelare i arenor är WoW mer ditt spel. LotrO är mer anpassat för spelare som vill spela själva, och med andra människor, och det följer böckerna väldigt bra. Jag tycker att LotrO är det bästa RPG spelet som jag någonsin har spelat, och jag tycker att det enda som skulle kunna förbättras är PvP systemet.

Betyg till spelet
Grafiken: som ni ser fick det en nia. Varför? Därför att grafiken är snäppet vassare än andra MMORPG spel, och det ger en helt annan spelkännsla.
Spelkännsla: En stjälvklar Tia! Man fastnar framför skärmen, och lever sig in i spelet, och sin egen karraktär.
Ljud: Nio, ljud kvalitén är superb. Men det kan vara lite enformigt med samma ljud i många städer och sådant, lite kort variation.
Hållbarhet: En åtta. Extremt kul, men som alla MMORPG...
När du når högsta leveln så finns det inte så mycket att göra, och du lär dig alla quester.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10