Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Shivering Isles

PC
The Elder Scrolls IV: Shivering Isles
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    30 mars 2007
  • Utvecklare
    Bethesda Softworks
  • Antal ägare
    69
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.8

Speltest av Dark

Inskickad av Dark den 17/06 -07 11:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Shivering Isles handlar om att det har öppnats en port i mitten av skön i Tameriel. När man går igenom porten så kommer man till Realm of Sheogorath. Sheogorath är deadra lord of madness (galenskapens deadra herre). Men innan man värkligen kommer in så måste man komma förbi ett stort monster som heter "The Gatekeeper" han vaktar två portar ett till landet Mania och ett till Damentia. Efter man har gjort en qeust och har fått ett par pilar som man kan skjuta honom med så går man igenom en utav de två portarna. Man är nu inne i Realm of Sheogorath. Det första man nu ska göra är att gå till huvudstaden där man får träffa Sheogorath The prince of Madness. Han vill att du ska vara hans kämpe och försvara hans rike. Detta blir nu MQ (main qeust) jag tänker dock inte avslöja mer för det skulle bli för mycket av en spolier utav alla de här galna qeustsen, men jag kan säga att min favorit är Xedlian.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här en rolig expansion, den hade kanske kunnat varit lite större. I och försig så är jag en The Elder Scrolls nörd så om man inte har extremt eller över extremt höga förväntingar på ett jätte långt spel så är detta jätte kul. Blev dock lite förbryllad över hur alltihop slutade. Men spelet innehåller samma funktioner som i vanliga Oblivion som behövs för att man ska kunna spela det.

En av mina favorit qeusts är när två paralella världar har krockat vilket gör att det finns två st av varje person i en liten by, qeusten blir då att utrota den andra sidan. Gillade värkligen denna qeusts.

Som vanligt när det gäller TES serien så är miljön extremt snyggt gjort.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är fortfarande ett av det snyggaste jag någonsin har sätt finns inte så mycket att säga där.

Spelkänslan: Spelkänslan är väldigt hög man sitter värkligen fast under MQ.

Ljud: Ljudet är fortfarande väldigt bra, fast Sheogoraths röst är lite misslyckad. De försöker härma nån form utav irländsk dialekt men misslyckas.

Hållbarhet: När man är klar med MQ så känns det som att det inte finns så mycket att göra. Det blir ganska trist i Realm of Sheogorath

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10