Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls IV: Oblivion

PC
The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 mars 2006
 • Utvecklare
  Bethesda Softworks
 • Antal ägare
  398
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.7

Speltest av Jesper12bock

Inskickad av Jesper12bock den 31/03 -06 20:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Jag börjar spelet i ett rum där jag designar min gubbe från minsta detalj, först vilken ’’ras’’ jag vill vara genom spelets gång, och sedan går jag in i Oblivions överavanserade huvudskapar-möjlighet, där kan jag ställa in allt från tjocklek på kinderna till färg på håret, och vilken frisyr jag vill ha, allt är inräknat. Då jag sedan börjar spela, börjar jag i ett gammalt uselt fängelse. Plötsligt hör du röster utanför gallert, det är kejsaren över allt. Han berättar att han drömt om dig. Då ni sedan vandrar vidare möter ni fiender och kejsaren dör, hans sista ord lyder: Hitta min son, gör honom till kejsare typ. Och spelet börgar.

Vad jag tycker om spelet
Det absulut bästa spelet genom tiderna, ALLA MÅSTE HA DETTA. det ända dåliga är att system kraven kräver rätt mycket. Allt är helt perfekt, själv mördade jag en oskyldig och när jag sedan vaknar på ''motellet'' står en gubbe där och ber mig ''joina'' deras mörka lönnmördar ''klubb''. Allt är så coolt det bara kan bli, MEN OBS AKTA SÅ NI EJ BLIR VAMPYRER ! då kan ni ej vara ute på dan...

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, men när man rullar ut i 3:de perssons perspektiv förlorar grafiken lite av sin glans, allt blir lite pixligt, och det är ej bra...

Spelkänslan har aldrig avrit högre i något spel, jag vet inte varför, kanske för att det lika bra kunde varit jag som gick i en fin stad för ca 600 år sedan.

Ljuden är 100 % asså. Jag går ute i skogen och hör fin musik, plötsligt kommer en fiende och musiken blir hotfull. 100 % !

Hållbarheten tar allså aldrig slut, när spelet är avklarat efter 10 år typ. Börja på nytt med ny karaktär och spela som tjuv kanske. Eller en eld skjutande magiker eller allt du någonsin DRÖMT OM.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10