Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Oblivion

PC
The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 mars 2006
  • Utvecklare
    Bethesda Softworks
  • Antal ägare
    397
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.7

Speltest av mannen990

Inskickad av mannen990 den 26/03 -06 12:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om en person som sitter i ett fängelse, som senare blir frigiven på grund av att kungen av Cyrodiil (världen som spelet utspelar sig i) har haft drömmar om den här personen och efter att man har blivit frigiven följer man med kungen ner i kloaker, för att kungen ska dö (han pratar om att hans tid är ute) senare när kungen dör får man en amulet som heter Amulet Of Kings, som man senare ska ge till något person i en by som kände kungen. Utifrån det får man en quest att leta efter kungens son, som heter Martin, i en by som heter Kvatch. Mer vill jag inte berätta!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett väldigt välgjort spel, det är så välgjort att det verkar som att det tog år att göra, och till exempel AI:n är underbar. Till exempel: om man springer runt i skogen eller på en stig så kan man se en riddare rida på en häst helt plötsligt, och den säger "Good day" och rider vidare!
Det finns också rövare i skogen som kan försöka råna dig och ta alla dina saker, så då har man två val: Strida/fly eller ge bort sakerna!

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en 10:a på grund av att den är totalt underbar och fysikmotorn gör så att det ser VÄLDIGT verkligt ut! Spelkänslar får också en 10:a på grund av att det är en så jätte stor frihet istället för att drälla omkring som i half-life så kan man göra vad man vill, kanske ta en promenad, råna ett hotel/hem, slå ner folk i staden, åka in i fängelse ja vad som helst! Värför ljudet får en 9:a vet jag inte, det känns som om något fattas faktiskt. Men annars så är ljudet bättre än i de flesta spel idag! 8:an beror på att, i mitt fall, så blev jag en vampyr av en anledning och då kan jag inte vara ute när det är ljust, också känns det som efter andra dagen så är det bara samma sak hela tiden: springa runt i en värld och göra quests (tycker jag). Hej då, och lycka till med spelet!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10