Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Supreme Commander

PC
Supreme Commander
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    20 februari 2007
  • Utvecklare
    THQ, Gas Powered Games
  • Antal ägare
    24
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.8

Speltest av Malganiz

Inskickad av Malganiz den 10/05 -09 15:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen får man reda på när man startar spelet om man vill kolla.

Rymden hade stort hop för mänskligheten. En ny start en chans för gamla missnöjet att nötas ut och dö. Quantum portals nätverket lät människan att komma djupare och djupare in i rymden. Oräkneliga planeter blev koloniserade. Styrt av jordens imperium så gick mänskligheten in i en ny gyllene era i fred framgång.
Fasen skyndade sig en mänsklig hjärna blev förenad men en artificiell intelligens (AI) tack vare en doktor Gustov Brackman Cybionerna blev födda. Tillslut tog mänsklighetens mer bas instinkter över och skruven började skruvas upp. Cymbionerna krävde självständighet Jord imperiets svar var ett hemligt lojalitets program som lades in i dom som hade ett artificiellt intellekt. Dr Brackman flydde med sina närmaste cymbioner och bildade Cybran nationen (Cybran nation) de skulle slåss för sin frihet.
En främmande ras kallad Seraphim blev upptäckt av några mänskliga kolonister. Seraphimerna presenterade kolonisterna för något som kallades för Vägen. Men trots dom fredfulla förslagen blev dom attackerade av världs fobiska soldater och strax så fanns Seraphimerna ej mer. Aeon belysta (Aeon Illuminate) formad ur askan skulle sprida Vägen och rena galaxen från icketroende.
Jord imperiet kollapsade galaxen föll ner i mörker och kaos. Från ruinerna reste sig Förenade Jord federationen (EUF) en gammal ide gjord ny förena galaxen och återföra ordning oavsett kostnaderna.
Teknologin av förstörelse ökade den armerade kommando soldaten dödar effektivt en arme kan bli skapad var som helst när som helst. Det oändliga kriget har hållit på i tusen år. Biljoners liv har förlorats men nu är skådespelarna samlade och den sista akten ska snart börja.
Det är tid för det oändliga kriget att sluta.

Det man gör i spelet är man har en Commander som man ska bygga en arme och besegra motståndaren med ganska enkelt. Man kör både på land luft vatten strider så va bered med anti air försvar och vatten annars kan du bli utrotad. Man kan köra på flera olika inställningar t.ex sandbox man spelar tills man vill avsluta spelet, supremacy döda den andres commander.

Vad jag tycker om spelet
Det är det bästa RTS jag spelat finns inget bättre jag gillar mest Cybran och EUF inte Aeon så mkt men jag älskar Aeons Galactic Collossus som är en experimentell robot som bara krossar allt. Det jag gillar så himla mycket med spelet är att om man skickar en NUKE(Kärnvapen) så blir det en stor explosion men om du skickar ett hundra så blir den större ju mer man har så det är väldigt bra och flygplanen kan bli träffade av artilleri skott om dom far in i ett samma med en nuke så det är hur bra som helst så dom inte bara far rakt igenom skeppen. men man kan ej vara i rymden det tycker jag är lite synd men annars är spelet helt suveränt och det bör vara personer som kan göra 30 olika saker samtidigt som bör spela Supreme Commander. Man kan också ha dubbla skärmar till det här spelet det är väldigt bra ska skaffa en dubbel skärm när jag får råd.

Betyg till spelet
Grafiken är otroligt bra men det tar väldigt mycket på datorn så det är lite synd och om man skaffar ett mod som heter 4th dimension mod 2.1 så blir explosionerna mycket snyggare men annars 10/10

Spelkänslan är väldigt bra det finns otroligt många mod och flera stycken gubbar redan i spelet. Men AIn är lite halv taskig för om man spelar mot normal så utrotar man den väldigt snabbt men om man spelar mot svåra så blir man själv utrotad jag kör mest mot svåra för att bli väldigt bra så den får 9/10 på Spelkänslan

Ljudet är helt okej man kan ändra soundtracket om man vill OBS jag vet ej hur man gör det än så PMa mig inte om det men annars kan ni PMa mig om ni har problem med spelet. Så ljudet får 10/10 för att man kan byta soundtrack men ljudet är redan suveränt.

Hållbarheten är ju otroligt bra man kan ju skaffa mod som ger en mer gubbar bättre explosioner och man kan köra online med dom ifall dom man kör med har dom moden. Online är väldigt kul men om man möter en bra person kan man nästan ge upp men det gör inte jag jag kör tills jag dör. så den får 10/10 för modden är ju väldigt bra.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9