Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Stormrise

PC
Stormrise
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    27 mars 2009
  • Utvecklare
    Creative Assembly
  • Antal ägare
    0
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- 1.3

Speltest av Cream

Inskickad av Cream den 07/11 -10 01:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en soldat i framtiden, namnet är okänt. Det är ett strategispel så man styr förstås man enheter. Man är själv i en robot och har sig själv som huvudenhet. Man börjar med en tutorial men sedan börjar de riktiga uppdragen. Du ska ta över portaler på nästan varje bana och genom den skaffa sig mer enheter att slåss med. Det finns runt 15 uppdragen i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Stormrise är det sämsta, fulaste och tråkigaste spelet jag någonsin har spelat. Grafiken är fult som stryk, uppdragen är dödstråkiga och nästan omöjliga, onlineläget är dött. Ljudet var en aning bättre en allt annat men för matt vara ärlig är inget bra. Någon stort minus i spelet är att man bara kan styra en enhet på en gång, det gör att det var flera minuter att få alla enheter till ett ställe. Det är totalt uruselt.

Online är nästan omöjligt att spela eftersom man måste vara registrerad Games for Windows LIVE och det är det sämsta som finns, laggar upp sig hela tiden. Det är bara spelbart på Steam.

Betyg till spelet
Grafiken är det fulaste jag sett som sagt, gubbarna är suddiga.. eller vänta: allt är fult och suddigt. Grafiken får en stor etta!

Spelkänslan är också kass. Spelet är helt dött, ingen poäng i det alls. En fet etta det också!

Ljudet var inte bra. Man hörde knappt vad dem sa men det var mycket ljudeffekter till allt annat och det är najs, ljudet får en tvåa.

Hållbarheten är oacceptabel, tröttande på spelet efter fem minuter. Hållbarheten får en etta.

Totalbetyg: 1.3 Ljud: 2 Grafik: 1 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 1