Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Republic Commando

PC
Star Wars Republic Commando
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1 mars 2005
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    162
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av IronMaiden12

Inskickad av IronMaiden12 den 26/01 -10 13:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man är ledare för en elit-trupp med fyra kloner. Du kämpar dig igenom tre nivåer, Geonosis, The Ghostship och Kashyyk. Det här spelet är ett förstapersons, shooter-spel, ett måste för de som älskar Star Wars och Counter Strike. Spelet är riktigt bra, jämfört med de populärare Star Wars Battlefront-spelen som har fått pris för bästa Star Wars-spel.

I Multiplayer-läget kan man köra de fartfyllda Deathmatch eller Team Deathmatch, för de som vill ha lite lugnare tempo kan välja Capture The Flag eller Assault. Capture The Flag går ut på att man ska ta det andra lagets flagga och ta hem det till din egen bas, medan Assault går ut på att man ska ta sin egen flagga till motståndarnas bas.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett av de bästa jag spelat. Jag var ett Star Wars-fan för snart två år sen, Star Wars är inte lika kul, men det här spelet håller kvar mig trots det. Multiplayer-läget är perfekt, likaså handlingen, men det borde finnas svårare svårighetsgrader, jag har klarat spelet på 6 timmar på Hard (svåraste).

Betyg till spelet
Grafiken är jättesnygg, ingen gång är den lika, när man går nära en vägg så ser man hur underbart detaljerad den är, om man tar och ser när man skjuter i slowmotion kan man se hur slät animeringen är, inga fel här.

Spelkänslan är underbar! Det känns som om man verkligen är med i spelet när man spelar och... Jag kan inte förklara...

Ljudet är jätte-realistiskt och röstskådespelarna har gjort sitt jobb väl, man hör vartenda ord dom säger, skotten låter som om du sköt i verkligheten.

Som jag sa förut att det har gått två år utan att jag har tröttnat, det här spelet kan man inte tröttna på!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10