Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

PC
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 mars 2002
  • Utvecklare
    LucasArts, Raven Software
  • Antal ägare
    395
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Speltest av Dragon_fire

Inskickad av Dragon_fire den 26/05 -05 16:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast är ett (vad jag kallar) äventyrs spel. Det är Ganska kul. Det handlar om en snubbe som heter Kyle Katarn, (den man är) som ska försöka rädda galaxen från den onda Desann och hans lärling Tavion. Man får slåss mot onda gubbar som shadowtroopers och andra jedis. Det tar ganska lång tid för en att varva spelet (utan fusk).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra om man spelar det för första gången, men sen efter ett tag börjar det bli mindre bra.
Hade det varit bättre grafik och svårare så hade det varit ganska kul. Det bästa med spelet är att man kan spela multiplayer mot andra datorer eller kompisar. Man kan köra duell, free for all och mycket mer.

Betyg till spelet
Om det fann en tabell över betyget, skulle den få en 8 typ, eftersom att det är ganska kul och roligt att spela. Jag har det här spelet som ett av mina favoriter. Jag brukar spela det minst en gång om dan. Ganska grymma ljud-effekter när man slår med lasersvärdet. Det låter nästan som om man hör det precis bredvid sig.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9