Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront

PC
Star Wars: Battlefront
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 september 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Pandemic Studios
  • Antal ägare
    326
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/05 -05 20:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Starwars: battlefront är en version av battlefield fast i Starwars format. Spelet går ut på att ta baser med andra ord "comand post" väj mellan två episoder och fyra lag "clone wars". Utspelar sig i clone krig. Du kan vara Republic eller cis på denna episode. "Civil war" imperiet mot alliansen som kämpar om baserna/Comand post.Lagen innehåller 4 eller 5 karaktärer dom här finns: pilot, bazoka, soldat, vanlig soldat, raket, bälte, sniper soldat.

Vad jag tycker om spelet
Spelkänslan: Spelkänslan är väldigt kasst i början när du provar är det kul men sen efter en vecka ångrar man att man köpt spelet men spelet är lite roligt det finns från 3rd till 1perpektiv view. Spelet bjuder också på splitscreen i team eller versus och system link och xbox live till 2-16 spelare en 6. Grafik: sådär råkar man ut för granat/raket missil så flyger man platt i luften. Men Grafik motorn rullar på en 6. Ljud:här har vi det bästa med spelet det är väldigt coola ljud effekter och sånt där 7. hållbarhet nja som jag sa efter vecka kan spelet bli långtråkigt en 5.

Betyg till spelet
Grafik: som sagt var det lite dåligt men en bra grafikmotor som faktiskt regerar lite i dag en 6 var det.

Spelkänsla: efter en vecka så blev spelet ganska BORING men om man är battfield fan håller det här säkert en månad en 6. Ljud:en positiv grej i alla fall som jag sa 7. Hållbarhet:rätt negativ men för att motivera er så kan ni börja gilla starwars serien för att spelet ska hålla länge och väl!

Totalbetyg: 6 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6