Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStarCraft

PC
StarCraft
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  1998
 • Utvecklare
  Blizzard Entertainment
 • Antal ägare
  427
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.4

Speltest av ThE_DoOm

Inskickad av ThE_DoOm den 29/03 -06 18:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Starcraft handlar om tre raser i universum som tar sig fram genom galaxer i krig. Det ena, Terran (Människor) försöker försvara sina kolonier mot horder Zerg (Alien-djur). Den enda riktigt etablerade försvaret står Colonial Militas för. Tyvärr för dem så går det inte riktigt deras väg... Men dom gör sitt bästa. Zergs styrs av deras drottning som är en f.d. Terran som blivit omvandlad. I hennes styre drar Zergs obarmhärtigt fram genom galaxerna. Protos (Aliens) har ungefär samma problem som Terran fast inte lika mycket. Däremot går det dåligt för dom, och dom finner en oväntad allierad... Det är Kampanjen. Sen finns det ett "vanligt" spel läge där du samlar, bygger och slåss... Det vanliga konceptet. Det finns ett flertal av soldater att välja på, inklusive massiva flygplan/flygvarelser.

Vad jag tycker om spelet
Spelet var roligt fast lite gammalt, men det betyder inte att man inte har kul! Det höll i sig länge och trots att man sluta spela det sen länge sen så tackar man ja med glädje när någon frågar om man vill köra Starcraft- LAN. Just Varations-rikheten finner jag rolig, att kunna välja bland tre lag som alla är bra på olika sätt och har sina svaga sidor.

Betyg till spelet
Grafik: Vad kan man förvänta sig av ett äldre spel? Men man tänker inte mycket på grafiken eftersom det är så roligt!
Spelkänsla: Man känner att man har total kontroll över tillvaron, men så plötsligt är basen förstörd i ett nafs... Alltså känns det som att man ska aktiv hela tiden för att inte bli krossad. (Gäller ej då man kör på Easy.)
Ljud: Eh... Vem in i skogen bryr sig om ljudet?
Hållbarhet: Utmärkt måste jag säga. Ett spel som håller i länge.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7