Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Stallets Hemlighet

PC
Stallets Hemlighet
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    16 november 2005
  • Utvecklare
    Springdale
  • Antal ägare
    61
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.2

Speltest av kelly_hest

Inskickad av kelly_hest den 07/02 -06 19:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar Amanda och ska lösa mysteriet om vad som har hänt på gården (stallet). Amanda har flyttat från stan till landet med sin pappa, hennes pappa har låvat henne en egen häst (som heter Chilli). Marcus är söt men är han verkligen den han utger sig från att vara? Amandas uppgift är att träna Chilli bra i alla grenar (Hoppning, Dressyr, Terräng). Gå in på deras hemsida så hittar du en spelguide till spelet: www.springdale.se.

Vad jag tycker om spelet
Det är bra spelkänsla men ibland hackar det!! Jag rekomenderar detta spel till barn över 7 år för det är nog inget direkt bebisspel. Det tar väldigt lång tid att ladda så ha typ en bok när du spelar det. Det beror nog också på om man har en snabb eller långsam ny eller gammal dator! Det är kul att spela och man kommer in i det när man spelar!!

Betyg till spelet
Grafiken är bra men det hackar så ja ger den en 6:a men det beror också på vilken/vad för slags dator man har. Spelkänslan var jätte bra (enligt mig) den kan ha varit bättre men den var faktist överaskande bra. Ljudet var bra alla röster levde verkligen i sina roller och det var nästan så man såg människan framför mig men ja ger den en 9:a (enlig mig ni kan ju tycka annat). Hållbarheten är jätte bra ja ger den en 8:a

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8