Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spore Galactic Adventures

PC
Spore Galactic Adventures
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    26 juni 2009
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 10

Speltest av Ixue

Inskickad av Ixue den 13/08 -09 15:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Om du inte har läst om Spore bör du det innan du läser det här.

Spore Galactic Adventure gör ingen skillnad i Cellfasen till Civilisationsfasen. Men när du är i rymden kan du få uppdrag av andra imperier att du ska stråla er (dig och din besättning) till en planet och klara av uppdraget som är där. Det finns jättemånga uppdrag och uppdraget väljs slumpvis i rymdfasen. När du klarat av några uppdrag går du upp en nivå och får välja ett vapen som du kan sätta på din varelse. Det finns olika kategorier för uppdragen, försvara, attackera, pussel, samla in, navigera med mera.

Man kan göra egna äventyr med den nya äventyrsskaparen. Det innebär att du kan terraformera en planet hur du vill och sätta ut massa varelser, byggnader, fordon och mycket mer. Sen kan du dela den på Internet så andra kan spela ditt äventyr.

Vad jag tycker om spelet
Det är en välgjord expansion till Spore. Ett tips är att köpa Spore Creepy and Cute så du kan spela fler äventyr eftersom vissa använder varelser med delar från Creepy och Cute.

Det är väldigt kul att kunna komma ner på planeten och gå runt där. Att man kan kriga är bara plus egentligen.  När man väl har installerat Galactic Adventure får man nästan bara uppdrag som innebär att man måste strålas ner på planeten vilket är kul. Men om du vill göra något annat uppdrag kan du spela vanliga Spore som finns kvar.

Det är verkligen värt priset.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är mycket bättre i det här spelet jämfört i vanliga Spore. Man kan se mycket längre utan att det blir suddigt när man är nere på planeten.

Spelkänsla: Det är ett skönt spel fortfarande men nu har Spore teamet tagit spelet till en ny nivå. Det är fantastiskt bra och man får aldrig nog av att spela.

Ljud: Det har inte förändrats så mycket men nu kan mer urskilja var ljudet kommer från (även med bara två högtalare).

Hållbarhet: Som i Spore så är Galactic Adventures oändligt. Om du lyckas finna ett slut så är du väldigt duktig.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10