Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic & Knuckles Collection

PC
Sonic & Knuckles Collection
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    20 mars 1997
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.9 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/05 -05 14:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet innehåller fyra spel. Sonic 3(del 1), sonic & knuckles(del 2), Knuckles i Sonic 2 och sonic the hedgehog 3 & Knuckles. Den sistnämda är sonic 3 + sonic & knuckles som mn kunde sätta ihop på sega megadrive. Det blir en jättestory av de båda delarna. Sonic har just besegrat DR.robotnik och hans DeathEgg som störtlandat på AngelIsland. Sonic och tails flyger in på ön för att krossa DeathEgg föralltid, men robotnik har en plan. Han har spritt ut robotar över hela ön som ska stoppa sonic och han deltar även själv i slutet av varje värld. Men han har ett starkare vapen, nämligen Knuckles the Echidna. Väktare över Angel Island och Mästar Smaragden. DrRobitnik har lurat honom att sonic ochbtails tänker sno mästarsmaragden så knuckles är alltid ivägen för sonic när han sta stoppa robiotnik. Självklart Ljuger robotnic eftersom att det är han so tänker sno den för att få ännu mer kraft i sitt DeathEgg.
När man spelar som Knuckles så är storyn följande: Mecha Robotnic är skurken och tänker snuva åt sig MästarSmaragden. När han har tagit den ska han,riktiga Robotnic och MetalSonic ta över världen. Efterson Knuckles är öns väcktare så är det hans jobb att förgöra skurkarna. Detta utspelar sig efter sonics story.

Vad jag tycker om spelet
Dett är världens bästa Plattformsspel. Fast megadrive versonen menar jag. Det finns ingen känsla på datorversonen eftersom man styr med en äcklig kontroll eller tangentbordet.
Grafiken är lika otroligt vacker som på MegaDrive. Glänsande is,snygga miljöer och riktigt smidiga animationer.
Asskön musik och alla gamla sonic.ljud. Ice-cap zone,Lava.Reef,Hidden Palace,Hydrotic City. Där har du de bästa låtarna i spelet.

Betyg till spelet
Grafik:10
Världens snyggaste plattformsspel i 2-D.

Spelkänsla:7
Äcklig kontroll på datorn och inte lika kul som på TV.

Ljud:10
Bästa sonudtracket i ett plattformsspel någonsin.

Hållbarhet:8
Eftersom att det är på datorn blir det lite jobbigt. Men det finns fyra spel. Men det är bara två som blir ett som man behöver(sonic 3 + sonic & knuckles).

Totalt:
Köp det till megadrive istället. Då blir det myyyyyycket bättre och klasiskt.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 5 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7