Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Soldier of Fortune: Payback

PC
Soldier of Fortune: Payback
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    7 december 2007
  • Utvecklare
    Activision
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/04 -09 21:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Solider of Fortune: Payback är som alla andra spel i serien. Man spelar som John Mullins. Åter igen. Man jagar helt enkelt, spelet har ett rätt bra urval av vapen.
Spelet ger en även möjlighet att utrusta sitt vapen beroende på spelmiljö. Man kan till exempel sätt dit rödpunktssikten, zoomsikten, ljuddämpare m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet har ett stort minus: när man för omkring musen och siktet i spelet. Det är i osynk. Om man rör musen sakta upp, flyger siktet till andra sidan skärmen. Det är nästan omöjligt att träffa terroristerna och döda dem, man blir oftast dödad först. Man måste oftast ha ett prickskyttevapen, för att få siktet någorlunda stilla.

Betyg till spelet
Grafik: Grafik fick betyg 8, det är bra grafik i spelet och ett levande landskap. När man till exempel är i djungeln, så flyger fåglar iväg om man kommer nära.

Spelkänsla: Den får det sämsta betyget. Som jag skrev ovan. Siktet och musen stämmer inte direkt i spelet. Det är ett stort minus! Visst, felet kan bara vara på mitt spel, men jag har provat ställa om muskänsligheten och kalibrera musen. Det funkar inte. Och för att jag ska få siktet och musen att stämma något, så måste jag ha på den sämsta upplösningen. Det finns inte heller någon livmätare i spelet, så man ser inte riktigt när man är döende. Varje gång man blir skjuten så stänker det blod på skärmen, så man måste bedöma utifrån hur mycket blod det är på skärmen, för att se om man borde fly.

Ljud: Ljudet är bra och det finns bra effekter i spelet.
Men det kunde bli bättre. Även här hänger det inte riktigt ihop, för man kan klicka på skjutknappen och ljudet kommer (ra-ta-ta-ta) men det kommer inga kulor från geväret. Man måste hålla in knapen lite längra för att geväret ska börja skjuta.

hållbarhet: Hållbarheten är bra, mitt spel har aldrig gått sönder. Däremot var jag tvungen att ladda hem patchar till spelet innan det ens kunde starta. Dåligt.

Totalbetyg: 6 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 1