Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Soldat

PC
Soldat
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 maj 2002
  • Utvecklare
    Michał Marcinkowski
  • Antal ägare
    93
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 6.7

Speltest av ww_klaeake

Inskickad av ww_klaeake den 17/03 -06 12:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Soldat är ett spel man kan ladda ner från te.x. Hamsterpaj.net. Du spelar antingen mot datorn eller mot andra spelare över online vilket jag tycker är roligast. Du spelar en liten soldat som ska döda andra soldater, (dina motståndare), på vissa servrar. På "Capture The Flag" ska du fånga motståndarens flagga, och ta den till din flagga utan att dö för att få poäng. På "Hold The Flag" skall ditt lag försöka att hålla flaggan inom laget så länge som helst. Sen kan du spela på flera spelsätt. Spelet är bra men man tröttnar ganska så snabbt på dig.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt när man spelar med andra över online. Det är roligt att utrota andra soldater och på spelet gäller det att samarbeta. Mitt favorit-vapen på spelet är nog en Barret eller en MiniGun som är rolig att gå till anfall med.
Spelet är som sagt bra för att vara 2-d men man tröttnar ganska så snabbt på det.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så där jättestrålande, men det är bra grafik för att vara 2-d. Man kan också se gubbarna tydligt när de dör och när man springer, hoppar o.s.v. Spelkänslan är nästan stor och man känner sig hur man regerar när man göra flera kills, dv.s Multi- eller OverKill. Man känner hur djupt man är inne i spelet. Ljudet är inte jätteschysst, men det hörs bra och när man skjuter ett skott, så hörs det ordentligt och när man flyger och ser när en motståndare kommer, det hör man allt ordentligt så därför tar jag inte minus i ljud. Hållbarheten är ganska så låg, man tröttnar väldigt snabbt och man spelar te.x. flera timmar i sträck, då vill man inte spela det förrens nästa dag ungefär.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5