Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Slaget om Midgård: Härskarringen

PC
Slaget om Midgård: Härskarringen
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    10 december 2004
  • Utvecklare
    EA LA
  • Antal ägare
    461
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av tw_storke_

Inskickad av tw_storke_ den 31/03 -06 14:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Slaget om Midgård är ett stratergispel. På detta spel, spelar man antingen Fälttåg, skärmytsling eller online.( Mot andra över internet) På Fälttåg ska man klara av hela spelet, genom att spela olika banor. Skärmytsling är som online, bara att man spelar mot datorn då. Och det roligaste online spelar man mot andra över internet. Man krigar mot varandra med olika trupper. Man kan vara Rohan, Gondor, Mordor och Isengard. Jag gillar mest Rohan. Sedan när man spelar så ska man bygga upp armeér och anfalla. Min favorit-gubbe är Gandalf med hans otroliga krafter.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra, och man tröttnar aldrig på det. Man kan sitta och spela detta i 4- 8 timmar utan att tröttna på det. Spelet har grymt bra grafik, och man kan leva sig in i spelet. Spelkänslan är bra och ljudet är grymt.
Hållbarheten är underbar, eftersom man aldrig tröttnar på spelet. Om nu gillar sådana spel, så är detta spelet det rätta.

Betyg till spelet
Som jag sa, Grafiken strålar underbart, gubbarna rör sig tydligt och det är härligt att se. Spelkänslan är underbar och man lever in sig i spelet. Ljudet, är perfekt. Man hör de underbara rösterna från Sagan om ringen-filmerna.
Hållbarheten är viktig. Hållbarheten i detta spel, är grymt. Så köp detta spel!!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10