Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Slaget om Midgård: Härskarringen

PC
Slaget om Midgård: Härskarringen
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    10 december 2004
  • Utvecklare
    EA LA
  • Antal ägare
    461
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av Peter_Parker

Inskickad av Peter_Parker den 22/10 -05 13:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu ska jag berätta om spelet The Battle for Middle-earth. I Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth så ska man rädda eller förstöra midgård. Man kan va dom goda: Rohan eller Gondor. Och dom onda Isengård och Mordor. Och så klart så kan man va hjältarna från alla filmer. På spelet kan man köra uppdrag eller bara krig. När det gäller uppdrag så kan man följa brödemanskapet genom alla filmer möt t ex den fruktade Balrogen eller Lurtz. Men om man ska va dom onda så gäller det att förstöra hela midgård. I spelet är det dom riktiga rösterna från filmen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att LOTR:Battle of middle earth är ett vackert och bra spel. Man får va med i varje slag som utspelar sig på filmerna. Man kan bygga upp en arme och gå runt och rädda eller förstöra världen. Hur ska du göra på slaget om gondor? Hur ska du göra i moria? Hur ska du göra vid helms klyfta? Du bestämmer vad som händer i framtiden!

Betyg till spelet
Jag tar allt i tur ordning. När det gäller grafiken tog jag en tia eftersom grafiken är vacker och fin. Grafiken har det lilla extra som inga andra strategi spel har. Och när det gäller ljudet är det en nia för ljudet är starkt och lite halv bra. Det är också dom riktiga rösterna. När det gäller spelkänslan är det en tia det är inget annat att snacka om.Och hållbarhet är också en tia eftersom den äger!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10