Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ski Racing 2006

PC
Ski Racing 2006
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Jowood
  • Antal ägare
    8
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 5.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/02 -06 19:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar som en Nybörjare som är helt oerfaren och spelar kupper för att få Erfarenhets poäng och sedan bli bättre än Hermann Maier!! Du kan också få nya och bättre skidor i alla delar: Super G, Störtlopp, Storslalom och Slalom. Man kan köra utmaningar för de mest erfarna åkarna. Det finns hopp, teknik och hastighets utmaning. När man ska köra kupperna kan man välja att köra kombination(slalom och störtlopp), Slalom, Storslalom, Super G och Störtlopp. När man kör så svänger man som vanligt och håller in fram för att det ska gå fortare. När du hoppar så är det bra att släppa framåt knappen så du inte gör en framåt volt och släpp framåt knappen när det är brutala svängar. Det finns en boost som igentligen inte gör någon skillnad. Om man går in på extra så kan man göra om en annan bana som redan finns och spara den på "baneditor".

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte så mycket om spelet och skulle gärna vilja göra det lite roligare. Men ni som är stunt galna som jag finns det en liten snöhög man kan hoppa på. Det gäller bara att hitta den och på baneditor så kan man köra en bana och hoppa utanför och där på någon bana finns det ett gigantiskt bigair där jag har gjort en 2880. Men den största missen de har gjort är... Var är damerna?! Men man kan vara sådana som Hermann Maier och Kalle Pallander på träning. Man kan också spela på sådana banor som t.ex. Åre och Beavercreek. Men jag har nog sagt för många bra saker, här kommer de dåliga: Man får inte välja sitt ansikte helt och hållet, man kan inte justera terrängen på baneditor, det är svårt som in i... jaa och man kan inte åka snowboard fast det är ju själv klart efter som det heter "Ski Racing"(2006)

Betyg till spelet
Grafiken kan man inte döma som dålig men inte som superbra för att det är ju en gnutta bra grafik iallafall. Så det får en 7:a.

Spelkänslan vill jag nästan inte nämna för att den är så dålig. Den är sämre än på något annat spel. Så en 2:a nästan 1:a.

Ljudet är faktiskt rätt så okej med spelet. Man kan höra svängar och storman men inte fart så den får en 6:a.

Hållbar heten har man ju inte testat precis. Man laddar ju inte ner ett virus och väntar hur lång tid det tar innan det kraschar. Men jag tror att det är bra så en 7:a.

Köp inte detta spel om ni inte är intresserad!

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 2