Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SimCity 4: Rush Hour

PC
SimCity 4: Rush Hour
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    29 september 2003
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    149
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/05 -05 15:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Sim City 4: Rush Hour är en dålig expansion. Fast man kan göra en massa nya saker så är den dålig. Man kan gå in mer detaljerat på stadsbudgeten och på sinna "min-simmar". Det där med budgeten är ganska kul. Man kan granska allt i hela staden, kolla vart alla sakerf rån dina fabriker transorteras och så vidare. Min sim har även utvecklats en liten bit. Du bestämmer vilken bil han ska ha och vad dom ska föra när dom går ute på gatorn. Du kan även byta deras jobb och bostad. Mer nytt är att man kan köra bil och andra fordon i staden för att tjäna pengar eller nya byggnader. Det är ganska kul men dåligt gjort.

Vad jag tycker om spelet
Det som är dåligt med att köra bil i staden har med den nya grafikuppdateringen som gjorts. De datorstyrda bilarna försvinner så fort de har kommit fram och det gör att man kanske gasar på lite extra men framför den låg det en lastbil som man kör på och bilen sprängs. Det gör att simmarna(stadsbor på simspråk) blir besvikna på borgästaren och borgmästarbetyget sjunker. Täk om grafiken var som på originalet. Då hade detta spelet varit perfekt.

Betyg till spelet
Grafik:5
Snyggt och detaljerat men alla siommar och bilar försvinner från vägar,gator och trog hela tiden. å det gamla stannade dom och man kunde följa dem hela tiden nästan.

Spelkänsla:5
Tack vare den dålkiga grafiken så tappar man nästan spelhumöret.

Ljud:7
Sim City musiken är dålig..så jag lägger in mina egna.

Hållbarhet:5
Tack vare grafiken.

Totalt:
Ett värt köp om man inte bryr sig om grafiken. Längar just nu till sim city 5 istället.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5