Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av TheManiac

Inskickad av TheManiac den 17/06 -07 11:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Runescape är ett MMORPG-spel (Massively Multiplayer On-line RolePlaying Game) Där man kan döda monster, lösa mysterier, Träffa vänner och mycket, mycket mer.

När man gör ett nytt account (som man måste göra för att spela) så börjar man på ön Tutorial Island. Där får man lära sig alla grunderna i RuneScape. Man får t ex lära sig hur man hugger ved, hur man eldar, hur man lagar mat, hur man strider mot fiender, hur man använder magi mm.

När du har lärt dig alla grunderna så får du åka till Lumbridge, som ligger på fastlandet. Här får man träffa alla riktiga spelare. Då får man klara sig på egen hand och använda sig av sakerna man lärt si på Tutorial Island. Du kan även utforska mer av RuneScape världen när du kommit till Lumbridge.

Man kan också välja att bli en så kallad "member". Som member kan man utforska mer av världen men till en viss kostnad.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt roligt. Men i början förstod jag inte så mycket. Jag hade tydligen inte lärt mig ordentligt på Tutorial Island. Tack vare en kompis, som lärde mig mer, ville jag fostsätta. nog om det.
Om du vill börja spela RuneScape så är det bra om du kan en del engelska för att alla förprogramerade gubbar talar just engelska. Förstår du inte engelska så fattar du inte heller vad de säger.

Betyg till spelet
Grafik:
Ni som tycker att grafiken är bra, ni kan slänga er i väggen. Grafiken är ju riktigt dålig. Jag tycker inte att spelet blir sämre för det, men man kan ju inte säga att grafiken är bra.
Eller hur?

Spelkänsla: Spelkänslan är jättebra men det kan ibland vara lite krångligt att styra med musen. Det hade kanske varit bättre att styra med piltangenterna. ???

Ljud: Jag tycker att ljudet är jättebra. Det har aldrig krånglat och det finns väldigt många låtar.

Hållbarhet: För mig håller det bra men när man kommer upp i en hög level så tröttnar man nog. Men det vet jag inte för att jag har inte tröttnat och jag är inte i en speciellt hög level (jag började spela i Maj 2006).

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 10 Grafik: 3 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9