Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Skate_simme

Inskickad av Skate_simme den 16/03 -06 23:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Runescape, ett onlinespel som du direkt spelar på internet. För att bli medlem ska du gå in på www.runescape.com och fylla i några få rutor. Sedan är det bara att spela.

Din gubbe som du skapar, börjar först i en "övningsvärld" eller vad man nu ska kalla det. Där ska du levla och träna för att sedan komma till den riktiga världen. Efter någon kvarts träning får du då bege dig av. Du ska göra olika quest, "skilla", samla föremål och vapen. Som icke medlem kan du knappt göra någonting, du kan bara besöka halva mapen, eller knappt det?! Men om du är medlem (som jag inte tycker är värt) kan du besöka andra sidan, göra andra föremål, vapen, magier osv.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag att RuneScape är rena skitspelet, men delar med min åsikt för andra som kanske vill spela. Grafiken är riktigt, riktigt, riktigt och åter riktigt ful. Det är ingen spelkänsla och bara en massa kaxiga spelare (som finns i alla onlinespel). Det finns nästan inga vapenklasser. För att få tillgång till en del saker måste du bli en member och tro mig, det är inte värt det!

Betyg till spelet
.::Grafik::.

Tråkig, ful och tröttsam. Ser ut som om några småbarn som precis gjort sina första 3Dobjekt gjort har gjort den. Usch säger jag bara!

.::Spelkänsla::.

Ingen känsla alls, fast jag har ju aldrig varit någon riktig "Highlevel", men vad spelar det för roll? Ingen känsla här inte.

.::Ljud::.

Med kanske 100-tals låtar som låter riktigt jobbigt säger jag bara: Snälla Rune, ta bort dom! Man tröttnar så fort på dom så det är inte sant!

.::Hållbarhet::.

Du har datorn i skolan och hinner inte ladda ner något kul spel och spelar därför Runescape för att hinna logga ut och stänga av innan läraren ser dig och skäller ut dig. Inget spel att fördriva tiden med. Varför spela detta när det finns spel som "WoW", "Everquest" m.m.

Rena rama skiten!

Totalbetyg: 3 Ljud: 4 Grafik: 3 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 3