Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Elvis08

Inskickad av Elvis08 den 13/03 -06 23:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att skaffa så bra saker som möjligt och gå upp i lvl! Man börjar i en övningsvärld som man lär sig göra dom praktiska sakerna t ex. fiska,hugga ner träd, attackera med magi,pilbåge och svärd och såna där vapen! Och väldigt mycket mer! Man kan högst vara i lvl 126 i spelet och 99 i allt! Men själva splelet går ut på atta bli så bra som möjligt! Man kan börja att bara testa och sen kan man bli "member" ,då är man riktig medlem i spelet! Det finns över 50 världar, men alla världar är likadana!

Vad jag tycker om spelet
Jag sitter som fastnaglad framför datan när jag spelar! Det ger en otrolig spellusthet. Och jag var verkligen tvungen att skriva om detta underbara spel! Klara "quester" så kan du ha nya saker, man kan bara gå runt,chatta och ädigt mycket mer! jag älskar detta spel! och jag tycker alla ni som läserr et här ska splea det!

Betyg till spelet
Grafiken är underbar för att vara ett nästan gratis spel! Dom för den bara bättre och bättre !Spelkänslan är underbar, det känns som om man själv är sin gubbe och om man förlorar saker förlorar men en del av sitt hjärta av spelet!Ljudet kund vara bättre men det är väldigt många låter och o man går till nya plateser så får man ny låtar! Hållbarheten är rätt så bra om man spelar väldigt intensif, som jag gjorde , så börjar man att tappa ett litet sug! Men bara att man är medlem tycker jag är viktigt!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10