Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Joje

Inskickad av Joje den 25/02 -06 13:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar på en ö där du ska träna dig till olika saker, som att laga mat, göra magi och m.m. Sen kommer du till en troll karl där ska du göra som han säger sen skickar han dig till en stad som heter Lumbrigde och där börjar äventyret. Du ska göra uppdrag, byta saker med andra spelare och du ska tjäna pengar och köpa vapen och rustningar. Sen är det bara att gå upp i level.(Nivå)

Vad jag tycker om spelet
Det är kul, men grafiken är sådär men det tänker man knappt på. Jag trivs med att spela det lite dp och då. Det är bra att man kan göra uppdrag, det håller spelkänslan uppe. Det är väldigt spännande för det finns data monster och andra folk som är data gjorda. Det är jätte stressande men spännande om man blir attackerad av ett monster.

Betyg till spelet
Jag tycker att ljudet är lite konstigt och grafiken sådär, hållbarheten är rätt så stor. Spelkänslan är väldigt bra. Ljudet är så konstigt för att musiken är påhittad och ljudinfekterna låter som T.ex en anka som har ont. Om man blir attackerad av nån som är bättre kan spelkänslan både sänkas eller höjas.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 4 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9