Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRollerCoaster Tycoon 3

PC
RollerCoaster Tycoon 3
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  5 november 2004
 • Utvecklare
  Frontier Developments
 • Antal ägare
  472
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av broderna

Inskickad av broderna den 06/03 -10 09:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att bygga ett eget nöjesfält, med allt från berg-och-dal-banor till butiker. Det finns arton scenarion som man ska klara och sex av de är öppnade när man börjar. De andra öppnas efter att man har klarat de andra.

Men man måste vara skärpt. Man har pengar och man får inte ta slut på dem innan man har klarat scenariot. Men samtidigt måste man, självklart, göra gästerna nöjda!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt bra, tillsammans med Harry Potter-spelen är det bland mina favoriter. Det var att man kan åka med i attraktionerna när man har byggt dem, så att man kan få en känsla av vad gästerna kommer att uppleva.

Ett bevis på att jag tycker spelet är suveränt är att jag har klarat alla scenarion på karriärläge (vanligt spel), gjort minst tjugo scenarion på Sandlåde-läge (spel utan pengabekymmer), och klarat alla mina fem scenarion på egna scenarion (helt egen park) och ännu har jag inte tröttnat på det.

Betyg till spelet
Grafik:
Väldigt bra, fast med ett litet minus: Ögonen är väldigt dåligt gjorda. Det blir en åtta av tio.

Spelkänsla:
Toppbetyg! Spelet känns verkligt när man spelar det, så verkligt att jag ibland glömmer att jag är framför datorn och inte inne i parken.

Ljud:
Också toppbetyg! Man hör personerna skrika när man åker med i attraktionerna och man hör kedjan på berg-och-dal-banorna. En klar tia!

Hållbarhet:
Som jag sade förut är det också suveränt. Ännu en tia!

Jag säger bara en sak.
Köp det!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10