Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRollerCoaster Tycoon

PC
RollerCoaster Tycoon
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  31 mars 1999
 • Utvecklare
  Atari, Chris Sawyer
 • Antal ägare
  666
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7

Speltest av senil_anka

Inskickad av senil_anka den 23/12 -05 21:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Du ska bygga upp en nöjespark i det här spelet och uppnå mål. Du kan bygga vilda berg och dalbanor och lugna karuseller, matstånd och dryckautomater för att få dina gäster nöjda och glada. Många olika parker finns att välja på och du kan bygga väldigt många banor i olika former och olika fart men kom ihåg att du måste vara rädd om dina gäster!

Vad jag tycker om spelet
Spelet gör ett bra intryck och är kul. I längden tröttnar man på det men det är väldigt kul och om man uppnår målen applåderar dina besökare åt dig,det är ett kul spel och det gäller att hålla parken ren annars gillar dina besökare inte parken och går därifrån. Det är alltid kul att kolla på berg och dalbanor som kastas ned för stup. Det här är definivit ett bra Spel.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra tycker jag men dina besökare liknar mer små dvärgar. Spelkänslan är väldigt bra också det är väldigt roligt och man biter sig fast på en gång. Ljudet är väldigt bra men efter ett tag blir musiken för en tonig och tråkig. Hållbarheten är bra och inget som inte är bra med den har hänt mig.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9