Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Portal 2

PC
Portal 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 april 2011
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    13
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 9.8

Speltest av Facklan

Inskickad av Facklan den 15/05 -11 21:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Portal 2 är uppföljaren till Portal. Båda spelen är mycket lika varandra och bygger på att du är en "labb-råtta" åt Aperture Science. Du ska testa deras portal pistol för att se till att den är säker och bra. Portal 2 utspelar sig efter händelserna i original spelet men nu är du bestämd att rymma från Aperture Science. Du ska komma ut på ett eller annat sätt. Med din vänstra och högra musknapp skapar du dina två användbara portaler och använder dom samt givna redskap för att klara av testbanan och tillslut rymma. I Portal 2 finns även en Co-Op så att du kan spela med din bästa vän via en fortsatt story och häftiga banor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att hela serien av Portal är genialisk men speciellt 2:an. Portal 2 är ett av dom bästa spelen som någonsin skapats. Underbar story, härliga element och kluriga situationer ger spelet sin glans som den verkligen håller. Spelet har en bra speltid och du får alltid göra och lära dig något nytt. Det bästa är att allt i spelet har sin story, även att Co-Op:en hänger ihop med kampanjen gör det hela ännu bättre. Har du inte testat spelet än bör du göra det nu, du kommer verkligen inte att ångra dig.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är underbar, du kan plocka upp den där burken i hörnet och inga osynliga väggar som stoppar dig från att gå vart du vill. Man kan se allt tydligt och klart och även i en bra upplösning. Grymt bra helt enkelt.

Spelkänsla: Du tror verkligen att det är du som springer runt där. Hur karaktärerna pratar till dig och hur du kan göra ditt ger verkligen din karaktär din personlighet och du får karaktärens, ni blir som ett. Ibland kan man tro att det var du som är inspirationen till karaktären på riktigt.

Ljud: Härligt ljud, du hör hur kaffekoppen krossades troligt och du vet när något kommer bakifrån. Med bra hörlurar/högtalare kan du tro att dom står bredvid dig. Perfekta röster och bra känsla i dom, kan inte varit något annat än äkta vara.

Hållbarhet: Jag spelar gärna om spelet utan klagomål. Tillslut kan vissa grejer bli lite långtråkiga men eftersom man kan skippa vissa bitar när man klarat av spelet så är det mycket bättre. Man känner det som om man spelar det för första gången igen. Dom flesta banorna håller sin glans även den tionde gången. Man vill helt enkelt köra spelet igen.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10